Din aia 30k .. am deschiz pack-uri si cei mai buni au fost .. Falcao, Neymar si Di Maria pe pozitia CAM :)
Printable View
Din aia 30k .. am deschiz pack-uri si cei mai buni au fost .. Falcao, Neymar si Di Maria pe pozitia CAM :)
bun, f bun
In schimb am 7 jucatori din nationala Portugaliei ;)) al drq Ronaldo nu putea sa intre ... dintre care 3 sunt Portari;))
pe hagi l-a luat cineva?...cum e?
nu stiu pe nimeni de pe aici
Ca sa.l iei pe Hagi trebuie sa.ti faci echipa de Romani .. care sunt cam slabi sau de Legends care costa o caruta de bani :)
ravnesc la niste legendari:p...initial imi facusem echpa de la spanioli ( ronaldo, messi & co ) dar m-am reprofilat pe englezi http://www.easports.com/fifa/footbal...fXERyznK9MK:pc
---------- Post added 02-06-2014 at 13:49 ----------
l-am avut pe suarez de 95....mi s-a parut cel mai baguit atacant:D
o Doamne...ia zi-ne noua tu cofe, de unde atatia coins?? :))
Din prajituri :))
si gandeste-te ca a dat de 3-4 ori mai mult :D
:))
cine a dat ce?
aa..decat fac acum, e normal...asa e piata.. saud ecat fac pe xbox sau ps?
in momentul asta messi pe xbox este 650k ....pe pc este 1.7 M
---------- Post added 02-06-2014 at 14:23 ----------
consola vs pc
da pe pc am inteles ca se fac ceva "manevre" si de aia are lumea multi coins
Gata silvian, daca mai iau Cupa Mondiala imi fac si eu selfie cu TV-ul :))
Am ajuns si eu in finala, dar am fost invins cu 4-3. Adversarul avea echipa cu neymar, neuer, gomez etc, iar eu m-am chinuit cu de guzman si draxler. Nu a fost suficient ca a avut noroc la pack-uri, a avut un noroc imens si in finala. Dau bara la 1-0 pt mine, ratez penalty la 2-1 pt el, egalez la 3 in min 89, doar pt a primi gol din mirificul glitch cu pasa lunga din kick-off. Ii detest pe oamenii care au super echipa, dar se apara si mai profita si de glitch-uri...
Eu am castigat cu 5-0 ..nu am mai batut la asa scor de cand eram mic..lol...
Messsssssi :)))))
Attachment 223411