-
Din 9 pack-uri doar di maria si dzeko...au mai fost ronaldinho si busquetes..insa nu am nici un atacant south america..
---------- Post added 05-06-2014 at 22:42 ----------
A castigat cineva cupa de 2 ori? Sunt curios daca da acelasi premiu de 30k si 3 packs
-
Din cate am citit iti da mereu acelas premium ... e la fel cum ai castiga Div 1 in Ut Normal :)
-
habar nu am, ca m-am oprit la 22 de puncte
-
Eu am ajuns doar de 2 ori in div 1... dar daca o castigi de mai multe ori iti da 15.000 coins si un pack :) mereu asa e si aici :)
-
am tras aseara pack-uri de 95k, Di Maria, Dzeko, De Gea(super reflexe) si Yaya Toure au picat..in rest, anonimi...Singurul atacant pt South America e Dayro moreno..[COLOR="Silver"]
---------- Post added 06-06-2014 at 12:12 ----------
am editat si eu :P
-
Cam atatia bani am bagat si eu si mi.a picat: falcao,neymar,lahm,reus,hulk,di maria,marcelo, david luiz, xavi;) . Falcao mi.a picat de 2 ori dar a trebuit sa.l vand pe al 2-lea...
-
discard, ca nu aveai cui sa il vinzi pe Falcao:P oricum, eu cred ca esti multumit de ce ti-a picat, nu?
-
Sunt foarte multumit... da Discard i.am dat :)
-
silvian, eu glumesc, sper ca ti-ai dat seama :)
-
1 Attachment(s)
Stiu ... uitr a 3-a oara... intr.un pack dupa meci .....Attachment 223746
-
am castigat si eu..cu gol in min 90...
-
Bv ... O "poza" ca sa te credem ;)
-
nu e nevoie sa ma credeti, ramane bucuria minutului 90 :P
-
Am deschis cam 30 de pack-uri in total pana acum.. Torres, Negredo, Candreva, Schurrle, Marcelo, Valdes........ WOW....... X( F*** EA.
-
sunt ok..no:)
eu am fost cam prostut azi..am jucat cu unu..care din minutul 30 a lasat gamepadul din mana...si am jucat la misto...am dat doar un gol..in min 80 a inceput sa joace din nou...si bineintele, in minutul 90 mi-a dat si gol:))
-
Bat cu 2-1 se termină meciul ma scoate EA de pe server cum că sunt supra solicitate şi îmi dă DNF...
Dacă nu te face pe teren te face după meci.
-
-
Am deschis 2 packuri si mi-a iesit GOTZE:))
-
1 Attachment(s)
Ii cred in stare pe unii... si ce nervi iti face fifa ... mai ales daca ai super TeamAttachment 223825
-
Eei, m-am dat si eu pe Fifa 14 in sfarsit. 14 victorii fara infrangere pe UT si 2 infrangeri si un egal pe WC.