Ronaldo si ibra pe pc costa de la 12 mil in sus ..deci nu mi.ajung..doar sa vand bale suarez si altii..dar ii astept in pack.uri :))..cel mai mult mi.l doresc pe messi dar si el e 14 mil regular
Printable View
Ronaldo si ibra pe pc costa de la 12 mil in sus ..deci nu mi.ajung..doar sa vand bale suarez si altii..dar ii astept in pack.uri :))..cel mai mult mi.l doresc pe messi dar si el e 14 mil regular
Si e varza.
Jucat CAM sau CF si cu Bale ST eu cred ca m.as descurca
ronaldo cu ibra sunt visul meu, pe care nu am cum sa mi-l indeplinesc sezonul asta:))
mda..mai exact, pe PC Ronaldo regular era la bid 22 mil....imposibil de cumparat .
Stiu ca l.a avut careva de pe aici adibose parca, si l.a vandut destul de repede...eu nu l.as fi vandut niciodata indiferent de pret.
tre' sa te pun sa imi extragi niste pack-uri pe xbox :))
crezi ca merge ulciorul de multe ori la apa? (desi a mers)...cine stie in fifa 15 crek o sa plang dupa un IF...:))
daca te-ai nascut cu stea in frunte, asa o sa o tina
da eu l-am avut, dar pe PS4...la momentul ala se dadea la 2.2 - 2.5 mil. Cu atat l-am vandut si eu a2-a zi. pretul scazuse la 1.7mil la un mom dat..si a recrescut la peste 3 ..jocuri de lumini :))
Nu aveam de gand sa-l "joc" pe Ronaldo, voiam doar sa mi-l cumpar pe Robben dar nu mi-l permiteam. Asa ca l-am praduit imediat pe CR. Si bineinteles sa-mi satur pofta de tras pack-uri :))
Acum il am pe CR in World Cup, de altfel il am si pe Messi si ma inteleg mai bine cu Messi.
cum sa renunti la ronaldo pt robben...deja ma superi! :))
fiecare cu preferatii lui nu?....pana la urma ce a facut Ronaldo WC si ce a facut Robben....
Eu prefer Messi spre ex, mai mult decat ronaldo...cred ca ar fi singurul jucator pe care daca l.as castiga la pack as urla urla urlaaaaaaaaaaa.....
la restul de pana acum am avut reactii cat de cat decente..:D
nu ma intelege gresit :) pe robben in voiam in echipa de bundesliga doar atat. cat despre CR..fiind pe BBVA nu aveam ce face cu el, vandusem toata echipa de BBVA cu o saptamana inainte :) din acest motiv nici nu l-am testat macar
ofer 100k coins, nu e nimeni pe PC de pe aici??????...oferta expira pana diseara la meci. De maine dau mai putini
Cred că eşti singurul care joacă pe PC, este un forum de console, încearcă la vecini :)
din toamna o sa joc fifa 15 pe consola...asa ca mai stau aici..nu ma dati afara :D
Nu te da nimeni afară, oricum îi bagi în boală pe consolişti cu ce îţi pică la pack.
pe consola simt ca nu o sa mai am norocul asta, cred ca am prins o perioada norocoasa care e trecatoare si atat...revin la normal treburile.
si eu am un coleg care joaca pe PC, in afara de CR si MEssi a avut parte de o gramada de IF si iTOTM
Attachment 226756 e cineva care m.a solocitat ptr coins pe PC..astept sa imi raspunda sa ii trimit coinsurile promise. Si abia astept sa imi zica ce a gasit in packurile de 100...
Eu am desfacut 2 packuri de 7.5k si in al 2-lea mi-a picat Mascherano iMOTM. L-am vandut cu 95k.