Galati e aproape de Buzau. Cred ca ai stranutat si a ajuns si la mine norocul tau :))
Oricum, acum am in plan Alexis Arsenal si echipa pentru transul :)
Printable View
Galati e aproape de Buzau. Cred ca ai stranutat si a ajuns si la mine norocul tau :))
Oricum, acum am in plan Alexis Arsenal si echipa pentru transul :)
la tine nu e nimic de mirare :))))
daca imi mai raman 100k dupa ce il iau pe Hagi, mai trag un pack
:)) Deja nu stiu ce sa fac. Sa-l vand? Or mai creste preturile? Sa astept pana la transferuri?
Sunt cam jos preturile acum eu zic sa.l mai tii macar pana in weekend
Pai fac o echipa ieftina de Bundes si il mai tin, nu e problema.
Deja ii am pe Boateng si Dante FIFA 14 Ultimate Team Squad by Marinake | Futhead
e incredibil de ieftina echipa de bundesliga, atata timp cat nu ai pretentii de reus, pana si lewa e ieftin acum
Acum am Neuer, o echipa de 10k si inca ceva playeri in club. Cred ca pana la urma ii inlocuiesc pe Juan Jesus si Manoel din echipa Non-Rare cu Dante si Santana si atunci am si echipa fara sa mai dau macar un coin.
Acum piata e jos..o sa creasca..cred ca pogba 85 o sa fie o investitie buna...e prea bun ca sa coste doar 85k... Si eu vroiam sa il tin pe schwein, dar si hagi a coborat ca pret...si-asa am luat619k in conditiile in care acum 2 zile era la 1 mil.....oricum am fost norocos sincer...
Neuer e de *****. Portar mai slab nu am vazut. Abia astept sa-l dau.
Ala verde e slabut...asa sustin mai multi. Cel albastru in schimb, e magic
Attachment 227960 macar aici daca dincolo nu
Asa slab mi se pare Messi in WC fata de CR7 care e prea bun.
Eu joc pe europa in wc, il am pe Klose si nu pot renunta la bestia asta de jucator, dar l.am bagat pe messi CAM in a doua repriza si mi.a dat si gol...nu prea ma mai agit sa fac echipa ptr messi pe america, daca joaca bine e in primul 11 daca nu rezerva
Well eu nu mai pot castiga nimic...decat la penalty-uri...Sau poate la un gol diferenta... Ori m-am prostit eu serios, ori are ceva jocul cu mine. Nu mai pot lega 2 pase, nimeni nu e la locul lui...Si ma sufoca cu pressing aproape oricine cu care joc.
Nu ca as juca eu extraordinar, dar pana mai de curand aveam un W/L decent, in jur de 1.5. In ultimele 30 de meciuri a fost mai degraba pe la 0.2....... Mi se pare o cădere prea exagerată..
It's just not fun anymore. :(
Ce ziceti sa fac? Neuer a urcat la aproape 500k. Sa il mai tin poate se duce si mai sus?
Nu am nevoie de bani. Am cu ce juca momentan.
Atunci mai asteapta o zi doua.
Am vazut reviewul lui ITANI pentru Villa ST si m-am decis sa imi fac o echipa pentru acesta. Ce ziceti? Eu cred ca o sa fie super :)
http://www.futhead.com/14/squads/14959392/