Imi pare rau sa ti-o spun, dar problema cred ca e de la PS3 nu de la joc. Ar trebui curatata, schimbata pasta termica de pe CPU si GPU, retensionat mecanismul de prindere al heatsink-ului etc.
Printable View
Imi pare rau sa ti-o spun, dar problema cred ca e de la PS3 nu de la joc. Ar trebui curatata, schimbata pasta termica de pe CPU si GPU, retensionat mecanismul de prindere al heatsink-ului etc.
Am inteles..si unde ar trebui sa fac aceste operatiuni de mentenanta? Consola este inca in garantie..exista serviceuri autorizate...sau o pot trimite la garantie pe motivul ca se blocheaza in joc...si ei sa se ocupe de tot..inclusiv de curatare etc? Multumesc
buna cineva care vrea sa joace pe fifa14 ps3 online numele cata019 la revedere
Am creat mai devreme un turneu.. 4 echipe..la primul meci s-a blocat..am decis sa jucam kick off si sa tinem pe hartie clasamentul..este deja al 3lea meci si nu s-a blocat...ce sa mai inteleg??
Marile probleme ale PS3-ului provin din faptul ca la lipirea componentelor pe placa de baza s-a folosit un material fara plumb, care in timp dezvolta microfisuri din cauza variatiilor de temperatura. Problema nu se dezvolta liniar, adica sa fie azi OK, maine mici figuri, poimaine figuri mai mari etc etc, mergand pana la YloD. Poate sa-ti faca azi niste freeze-uri, maine nimic, poimaine un alt freeze etc, in functie de ce se intampla cu lipitura aia acolo.
Cam nasoala treaba cu garantia, mai ales daca problema apare cand vrea ea deci nu poti sa fii sigur ca aia vor reusi s-o reproduca. In orice caz poti sa fii sigur ca aia la garantie n-o sa stea sa inlocuiasca mizeria aia de pasta pusa de chinezi cu Arctic Silver sau sa faca alte operatiuni de genul asta.
Cata garantie mai are?
Ai gandit vreo secunda inainte sa postezi? Omul spune ca i se BLOCHEAZA, la modul ca trebuie sa restarteze consola. Jeez... :no:
Mai am cel putin un an garantie. Nu stiu insa daca este de la consola..ca vad ca daca jucam kick off nu are nimic..merge de mai bine de o ora fara probleme..daca intru si fac turneu..se blocheaza..am sa fac asta sa testez si revin cu raspuns.
S-o luam logic: se blocheaza DE FIECARE DATA cand faci turneu, sau doar cand are chef?
Ca sa elimini posibilitatea ca problema sa fie de la disc, imprumuta jocul de la cineva si fa turneu. Daca nu face nici o figura (din mai multe incercari) inseamna ca era discul tau. Daca face la fel inseamna ca e de la consola.
La fiecare turneu, da.
Maine am sa merg cu jocul meu la alta consola..nu mai stiu pe nimeni care sa aiba jocul..deci testul il voi face asa...daca si la acea consola se blocheaza doar in turneu..e clar
Sigur, daca ai la cine sa faci proba, merge si asa. Important e sa elimini din ecuatie posibilitatea ca discul sa fie busit.
Specimene de genul asta nu ar trebui tolerate, pur si simplu nu fac decat sa strice atmosfera. Si, in plus, nu sunt in stare sa contribuie cu nici o informatie utila.
M-am mai abtinut pana ca sa nu creada cineva ca am ceva de impartit cu intelectualul. Am vazut cum posteaza sa ii dea iteme de parca ar fi datori si ma deranjeaza modul sau de adresare.
Am mai facut niste teste. Dupa 2 ore de joc in kick off, nu s-a blocat, dupa cum am spus, am intrat apoi am facut un campionat, cu echipe random. Nu s-a blocat nici in acest caz, am jucat 3 meciuri fara probleme. Apoi am facut din nou un campionat in care am ales echipele cu care jucam noi de obicei. Bayern, Chelsea, PSG, Real. S-a blocat fix cand sa se faca pasa la primul meci. Anterior cand se bloca avea aceste echipe. FOARTE CIUDAT, nu?
Bravo EA pentru scripting ! Suarez nu sare peste Thiago Silva, dar sare peste Felipe Santana ! Nu am cuvinte ...
Bun venit in club :))
Macar voi puteti sa jucati :((((
Incearca sa formatezi HDD daca nu ai facut-o deja.
Am sa fac asta maine, dupa ce vad cum face si pe alt ps3
Nu va mai raciti gura de pomana sa-i raspundeti. Report post si scapam repede de el.
La ce simptome ai descris in ultimul post, probabilitatea sa fie de la disc cred ca e de sub 1%. Cred ca ar merita sa bootezi PS3-ul in safe mode si sa-i dai un restore file system (a treia optiune de sus in jos) si sa vezi ce se intampla.