Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 348

Thread: Call of Duty: Ghosts

1. #241 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am terminat acum modul Extinction. Superb a fost dar mult prea scurt si destul de usor. L-am terminat solo cu o viata in plus si folosind pistoalele, deci nici greu nu este.
    In ultimele aparitii ale modului Zombie s-a pus mai mult accesntul pe gasit chei, explorare, mers mult, aici se pune mai mult accentul pe indemanare, sper sa-l imbunatateasca pe viitor, sa fie mai dificil si mai lung.

2. #242 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

3. #243 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Cum modific emblema si restul? Inca nu m-am obisnuit cu meniul

4. #244 SP
    Member Kupy's Avatar
    Scuze Cristy ca îți întrerup subiectul, sigur cineva îți va răspunde, dar a cumpărat cineva Season Pass? Vreau sa știu dacă sunt accesorii cool sau doar despre următoarele hărți e vorba.

5. #245 SP
    Am cumparat eu si nu mi-a downloadat nimic...

6. #246 SP
    Member Kupy's Avatar
    O casca, o masca, o bricheta, nimic? Un camuflaj..

7. #247 SP
    Member Ramon's Avatar
    "when you purchase the Season Pass, receive the bonus exclusive Team Leader Digital Pack, containing a unique MP character head, weapon camo, and other digital items - unlocked in-game at game launch"

Vedeti ca pe PS Store mai e un item care se downloadeaza doar daca ai Season Pass. O fi ala.

8. #248 SP
    eu nu am primit nimic

9. #249 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    un user a primit un XO mai devreme, o eroare a magazinul Target si a facut un screenshot comparativ cu versiunea pentru X360
    Attached Images Attached Images 47cfbdeaedba8ea5de3180c056431447.png f7d9532c783355188535321423d527d3.png

10. #250 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Am cumparat eu si nu mi-a downloadat nimic...
    pe create a soldier, dupa care pe grifith, dupa care pt. customize. si ai acolo toata lista. de la personalizarea soldatului si pana la profilul tau de joc ! Spor ! add me sa l jucam togheter alex-florin09

11. #251 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    un user a primit un XO mai devreme, o eroare a magazinul Target si a facut un screenshot comparativ cu versiunea pentru X360
    Hmmm.. Știu ca nu prea îți dai seama din poze, dar varianta de X360 pare destul de clean fata de ce vad eu pe PS3..

12. #252 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

11:05 "suculetz"

13. #253 SP
    Multiplayer-ul ma dezamageste. Harti imense si accentate cu prea mult gri, alb, maro si inamicii sunt greu de observat... Imi place Extinction pana acum, povestea inca nu am inceput sa o joc.
    L.E.: SMG's sunt cam degeaba pe acolo din cauza hartilor mari...
    Sa nu uit sa precizez si stilul total dezechilibrat fara tactici ar unor playeri care ucid majoritatea timpului din noroc tragand aiurea, blocand coechipieri etc..
    Odata ce am cumparat si season pass, (cred ca m-am cam grabit)sper sa scoata niste harti de dimensiuni mai mici si mai colorate...

14. #254 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Yeah...exact punctul forte al seriei este cel mai slab.Campania a fost foarte ok cu unele momente memorabile ( thanks to Riley ) + a lasat loc si de o continuare.Extinction din nou bunicel dar sper sa mai bage harti si moduri noi.

15. #255 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Multiplayer-ul ma dezamageste. Harti imense si accentate cu prea mult gri, alb, maro si inamicii sunt greu de observat... Imi place Extinction pana acum, povestea inca nu am inceput sa o joc.
    L.E.: SMG's sunt cam degeaba pe acolo din cauza hartilor mari...
    Sa nu uit sa precizez si stilul total dezechilibrat fara tactici ar unor playeri care ucid majoritatea timpului din noroc tragand aiurea, blocand coechipieri etc..
    Odata ce am cumparat si season pass, (cred ca m-am cam grabit)sper sa scoata niste harti de dimensiuni mai mici si mai colorate...
    Noi ce rahat crezi ca mancam pe thread-ul asta de vreo 6 pagini ? Lmao ai cumparat si season pass..ai vrut sa fi in randul lumii

16. #256 SP
    Junior Member Xchelu's Avatar

Cod Ghosts

Joaca cineva Cod Ghosts sa facem un team pentru Extinction?

17. #257 SP
    eu joc, add me: Cristy576 . daca am lista plina lasa un mesaj cu cine esti

18. #258 SP
    Member Kupy's Avatar
    Si eu, însă weekendul nu m-am putut uni la nici un grup.. Am avut și eu doua zile mai libere și am jucat singur... Lame

19. #259 SP
    Member excess's Avatar
    Ma mai joc si eu Ghosts .. PSN excess_69

20. #260 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Pt. cei care nu vad inamicii pe harti: incercati ACOG, Tracker Sight, Thermal. In plus, armele din categoria marksman au lunete integrate. Eu folosesc Tracker, pe care il poti deschide-inchide instantaneu.

In alta oridine, caut 1-2 jucatori buni de hardcore. PSN: downshifting07

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast

Bookmarks