Hmm, daca tot avem thread Console Games Booth Babes, avem poll cu Top 10 babes din jocuri de console si Care este personajul tau feminin preferat din jocuri?, Cosplay este cat cuprinde, avem pana si Fashion - sau ce mai poarta consolistele... imi dau seama ca lipseste ceva "elementar": consolistele in sine. Sau gameritele consoliste. Eventual gaming girls sau gaming babes. Prin urmare, vorba "poetului": Sa. Trecem. La. Treaba!
Nu am dormit de ceva zile, asa ca va rog sa nu "impuscati mesagerul". Inteleg ca unele din gagicile din poze nu prea au ele legatura cu gamingul, dar intrucat nu le cunosc personal, nu pot decat sa le cred pe cuvant (pana la proba contrarie). Am incercat sa le elimin pe cele care lingeau controllerul sau il aveau infipt prin diverse locuri, dar daca mi-a scapat ceva grav, let me know! Unele sunt intr-o rezolutie cam mica, dar... asta este internetul (vecinele mele n-au vrut sa pozeze, asa ca ne multumim cu ce avem). Sunteti liberi sa adaugati si voi extra babes (dar vedeti sa nu le incurcati cu partea de cosplay sau booth babes). Thx in advance!
So, here they are! Applause!![]()
Bookmarks