Trebuie citite T&C de la Altex. Din cate tin minte era prevazut acolo ca produsul mai ieftin nu trebuie sa fie redus pe o perioada limitata (adica promotie).
Așa știam și eu, dar citind acum văd că au eliminat clauza aia. Scrie doar sa nu fie resigilat/refurbished si sa fie redus minim 3 zile la magazinul concurent. Nu știu exact cat tine reducerea asta la Flanco, dar a început de azi.
Ieri a fost si pe emag 8999 plus un cod de 10% discount. Asa ca m-am hotarat sa inlocuiesc si eu 'batranul' B6. M-am gandit ca n-o sa il prin mai jos de 8100 de Black Friday.
Chiar daca am fost putin indecis, deoarece sunt ceva probleme cu negrul ridicat in Dolby Vision si Smooth Gradation, care aparent inca nu prea functioneaza, dar am zis ca vine PS5 si nu pot sa ma bucur de potential maxim. Urmaresc de ceva vreme discutiile pe avsforums legate de TV si asteptam sa confirme baietii de acolo un update de FW, care sa repare bubele.
Oricum, pe an ce a trecut, preturile OLED-urilor au scazut simtitor. B6 a fost 12000 redus la aproape un an de la aparitie, iar acum CX 8100 la nici 6 luni dupa aparitie.
Stie cineva ceva de websitul asta?
Pretul pare prea bun.
https://watchdogslegiongb.com/produc...-gold-edition/
Mi se pare ciudat, mai ales numele. Dar cat timp nu platesti in avans, ii dai 10 lei curierului ca sa poti verifica coletul cand vine si ar trebui sa fie ok...
Site inregistrat de cateva zile si zic ca au acordul Ubisoft. Vorbeste cu cei de la Ubisoft si intreaba-i daca e legit sau scam.
De vreo saptamana e constant la 8000, pana acum a fost constant la 8800 si saptamanal avea emag discount 10% pentru orice tv LG. Trust me, le-am urmarit.![]()
Ai prins suuuper bine. Și eu vreau să îl iau, dar am senzația că nu o să îl reducă mai mult de BF.![]()
Series S la "promotie" la Altex 1.499 ... adica pret corect de echivalent aproape 300Euro la cursul zilei
https://altex.ro/consola-microsoft-x...NSXSERIESS500/
Code Vein Day One Edition(cu Steelbook) PS4 - 59.41 Ron 0 se poate gasi la MG Vivo Cluj. Nu stiu daca si in alte locatii. Mai Erau vreo 5-6 bucati in urma cu 2h
OLED Sony de 48" - 6000 de lei
Stiu ca era cineva care spunea ca nu are loc de mai mult, cred ca e cel mai mic pret de pana acum.
Ieri la ora 23 era ca pe 17 cand am dat comanda. La 7 au dat sms cu codul pin si ca va fi livrata azi. In contul emag apare predata curierului.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Bookmarks