Chiar am parut "gica-contra" ? Nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asta, nici nu am spus ca e o oferta de neluat in seama, am spus doar ca nu e cea mai buna oferta aparuta pe piata in ultimul timp. Atat. Cum va ia pe unii gura inainte ...
Chiar am parut "gica-contra" ? Nici prin cap nu mi-a trecut sa fac asta, nici nu am spus ca e o oferta de neluat in seama, am spus doar ca nu e cea mai buna oferta aparuta pe piata in ultimul timp. Atat. Cum va ia pe unii gura inainte ...
Ideea e ca nu trebuia sa zici nimic , asta nu intelegi tu . Tii sa ai tu ultimul cuvant desi nu trebuia sa-l zici nici pe primul . Omul a postat un produs la un pret redus , daca te intereseaza multumeste-i in caz contrar nu e nevoie sa zici ceva ca poate intereseaza pe altcineva .
Pt mine un DS4 la 200 de lei e foarte ok. Decât sa dau pe Fifa 200-250, mai bine cumpăr un controller in plus ;)
PS: garantie 24 de luni? Ciudat, parca accesoriile aveau 12 luni
Nu e un thread in care postam oferte bune si in care discutam despre ele ? Iar legat de partea in care sa nu zic nimic, e mai greu sa se realizeze, suntem totusi pe un forum, nu intr-un spatiu cenzurat. Si cu asta am terminat, deja off-topic-ul creste prea mult.
S-a postat o oferta buna. Daca maine vedem la emag un bundle PS4 - Destiny la 1699 nu este oferta bună pt ca săptămâna trecută a fost la fel la Altex?
Din acest moment n-o sa mai existe niciodata in lume o oferta mai buna decat cea de la Altex acum la GT6...20 de lei! asa ca orice incercare a unui retailer de a vinde GT6 la un pret mai mare de 21 ron este fix un partz :))
Degeaba incercati sa explicati lucruri care unora ni se par normale iar altora nu, fiecare cu ideile lui impamantenite...si punct. Ne apucam sa schimbam mentalitati? i s-a exeplicat o data, de doua ...treaba e clara :)
Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 - 299.90
Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 | ALTEX
Tastatura wireless PS3 SONY - 29.94
Tastatura wireless PS3 SONY | ALTEX
Camera PS3 SONY - 33.43
Camera PS3 SONY | ALTEX
stie cineva daca pentru consola ps4 glacier white pot gasi stand si/sau ps camera albe?
tot caut pe net dar dau doar de site-uri din US. nimic pe RO sau macar europa?
aveti grija tastaturile wireless ps3 de la altex sunt azerty !!!
Ce parere aveti de Gamerland.ro?
A cumparat cineva de la ei?
Sunt seriosi?
Vreau sa cumpar o consola de la ei,am vazut ca au preturi bune.
Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra - Flanco.ro 1799
+ al 2 lea controller - se merita? + sa mai dau inca 200 lei pt extra garantie?
Daca avea si un joc inclus era perfect. Dar si-asa e destul de buna oferta.
ce ziceti de pretul acesta? Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra - Flanco.ro
ma gandesc ca, daca vand controller-ul ramane consola cu un pret ok...
Sfaturi...? A mai scazut fata de ieri cu 50 lei
Ilie ai putea lua cardul asta http://www.consolegames.ro/forum/f45...anco-3500-lei/ de 1300 de lei cu 1100 de lei si scoti consola la aproape 1.400 de lei dupa ce vinzi al doilea controller.