Nu exista acea oferta, poate a fost in trecut, acum insa nu este. Verificat ieri.
Ai verificat in Auchan-ul din Promenada Mall?
Btw, nu exista Auchan in promenada. Este doar Billa, cel putin in ala din Buc.
corect
Daca erai putin atent la posturile de mai sus vedeai ca era vorba de Tg. Mures...
Noaptea devoratorilor la Altex astazi incepand cu ora 18:00
Ohoo, iarasi 'reduceri'! O sa ajungem ca atunci cand se anunta 'reduceri' la Altex sa nu ne mai uitam. La naiba sunt mai mari reducerile in zile normale decat in 'nopti ale devoratorilor'. La ultimele 3 astfel de nopti am zis PASS. N-am avut pur si simplu ce sa iau.
Daca o sa fie si jocuri, ma declar multumit.
trebuie sa va ganditi ca reducerile alea sunt pentru mai multe categorii de produse.
e adevarat ca pe partea de gaming nu sunt, dar poate mai au nevoie game-erii si de un aragaz, frigider sau masina de spalat.
in opinia mea sunt bine venite aceste reduceri
Mie si asta mi s-a parut interesanta... pentru colectionari: Consola Nintendo 3DS XL Red + Super Smash Bros. Limited Edition - 999 RON.
Oare se poate estima vre-o reducere substanțială la PS4 cu bundle sau fara de Black Friday? Stau la gânduri daca sa o iau acum sau sa aștept pana la finalul lunii noiembrie. Am si un voucher de 200 lei reducere deci as iesi la 1500 lei cu bundle Driveclub de la Altex/MG.
Eu zic sa aștepți, ca nu cumva sa iti para rău după.
Cand expira voucher-ul ? Se cumuleaza si cu alte promotii ?
Voucherul expira pe 15 ianuarie si se cumuleaza cu orice reducere Altex / Media Galaxy. Cred ca voi astepta totusi, tind sa cred ca vor reduce pretul sub cel de la bundle-ul Driveclub.
Atunci mai bine astepti. Cu siguranta vor avea reduceri. Nu cred ca si la bundle-uri, dar macar iti iei consola la 15-16 la care mai adaugi si reducerea de 200 ron de pe voicher si iesi mai ieftin.
Preturi bunicele la eMag de Halloween:
Controller Microsoft XBOX 360 Wireless NSF-00002, Negru - eMAG.ro - 119 RON
Controller Sony Wireless Dualshock 4 pentru PS4, Negru - eMAG.ro - 207 RON
Consola Microsoft Xbox ONE, 500 GB - eMAG.ro - 1649 RON
Consola Sony Playstation 4, 500GB, Alba - eMAG.ro - 1649 RON