daca nu ai PS3 si iti doresti, cumpara-l. e miez pretul la 700.
daca nu ai PS3 si iti doresti, cumpara-l. e miez pretul la 700.
daca vrei ps3 merita.
Sunt uimit ca au asa ceva.
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland
Pentru colectionari
[Vând] Consola retro TEMCO
Va spun sigur unde NU gasiti oferte bune la console -- pe site-urile cu cupoane :))
a incercat cineva play station tv ?se justifica ?
eu am ps4 in alta camera si -as folosi pt streaming
Nu l-am folosit personal dar din ce m-am documentat de pe internet, merge streaming DAR cu un oarecare lag si la o rezolutie inferioara.
Cauta pe YT "Playstation TV review" si vei gasi video-urile lui Blunty si a celor de la Gamespot care sunt destul de informative.
Oferta de la Emag e buna dar tot nu cred ca se justifica pretul considerand ca pentru fiecare functionalitate a PS TV exista una sau mai multe limitari / compromisuri.
Consola Sony Playstation TV la super pret: 299.98 RON!
Sunt preturi bune, dar tot nu m-as baga. Chiar voiam sa-mi iau PS4 weekendu asta, dar prefer sa mai astept o luna si sigur vom avea oferte mai bune de Paste/Pasti (nu stiu cum e corect si nici nu prea-mi pasa :evil:)
Mare atentia la regulamentl campaniei cu cardurile cadou, nu le puteti folosi pentru orice alte viitoare comanda, categoriile aplicabile sunt limitate:
Quote:
Cardurile Cadou sunt valabile in perioada 1 mai 2015 – 31 mai 2015, inclusiv, si pot fi folosite oricand in perioada
de valabilitate pentru achizitia de pe site-ul Ziua cumparaturilor online: IT&Mobile a oricarui produs din categoriile: Laptop/Notebook,
Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop
PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile,
Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile,
Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare (inclusiv
produsele resigilate apartinand acestor categorii).
PlayStation TV | ALTEX pret extrem de bun (199 RON) play station tv
Hai ca asta e deja culmea... a scazut cu 100 RON intr-o singura zi!
are probleme aceasta mica jucarie ?ca la pretul acesta...nu ai cum sa nu cumperi
Consola PlayStation 4 | ALTEX - 1.499,90 LEI
WOW! 1500 RON, asta da pret :)
Sa vedem acum samsarii de console daca reduc si ei pretul. Daca aveam malaiul pus la saltea, acu imi luam PS4 =((