As lua si eu un cod beta daca a ramas.
Printable View
As lua si eu un cod beta daca a ramas.
Mai aveti coduri la beta? ca as fi vrut si eu unu sau doua daca se poate (pentru inca un prieten)
Cine mai vrea coduri pentru BETA sa îmi scrie PM ca îmi e mult mai ușor sa va trimit ..
Am căutat pana acum pe forum si am trimis PM-uri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 22-01-2016 at 10:49 ----------
Codurile pentru BETA s-au dus.
Daca mai primesc in cursul zilei de azi o sa anunt / trimit celor care au cerut.
Caut si eu un cod de beta. Multumesc!
Am încercat să îți trimit, ai căsuța plină
Dacă mai aveți un cod în plus vă rog să mă aveți și pe mine în vedere
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1321247
@OEE ai PM, Gentilu are căsuța plină, codul a plecat spre tine :) Pt. ceilalți avem concurs din nou. Baftă!
THX Dant3!!!
doresc si eu un cod beta , multumesc
salut. stiu ca m-am trezit tarziu, dar daca mai are cineva un cod de daruit, il primesc cu placere :) ms mult
Sent from my D5803 using Tapatalk
Daca mai aveti un cod in plus as fi recunoscator.
As dori si eu un cod pentru beta. Multumesc frumos!
Au început sa intre codurile pe mail (pt ps4 cel puțin), puteti sa faceți preload
Eu inca n-am primit nimic, US.
Nici eu.
Daca tot am atasat cardul pe contul de PSN Romania am zis sa fac pre-order (pot renunta la pre-order oricand si banii pt joc mi i-ar lua cu 4 zile inainte de lansarea oficiala (acum n-am un leu pe card si a mers)). Deci.. daca nu aveti inca beta, faceti asta si sunteti ok :) O zi faina!
Am primit mail, maine preload :) iar in weekend vedem care-i treaba in NY.
Nu stiu cum e cu cei care au key-uri de la Altex (precomanda), dar eu am luat de pe G2A. Am primit acum mail cu Beta key (PS4), pot sa fac preload. 28.1 GB scria in store, in downloads arata ~27 GB.
LE: Asa e, 26.099. Am vazut eu prea multi 9.
e ceva putin peste 26GB, l-am luat si eu azi dimineata dupa ce am facut pre-order de pe store.