pai daca iei jocul pe la un 180 + 180 (33de lire) season pass = 360 cam cat era gold edition, deci tot aia (desi goldul pe altex era 340)
Printable View
dar au pus season pass ul pentru vanzare pe store?
da , este up
mda ar putea fi un compromis asa dar numai daca iei store credits la un pret bun,
Sau cumperi Season Pass-ul de pe România, bagi cardul și gata, fără intermediari ;)
Mie imi da niste erori store-ul de pe Romania de ceva vreme cand incerc sa bag cardul (am mai achizitionat de pe ps romania in trecut cu acelasi card) si am renuntat sa mai cumpar de acolo. Deci, pentru unii, asta nu este o combinatie.
mie nu mi se pare ca e dynamic deloc stiu ca la ps3 dynamic theme avea miscari backgroundul, la theme-ul acesta nu are deloc
Daca mi-a aparut de ieri seara "comanda procesata integral" inseamna ca a plecat din bucuresti sau?
Sent from my D5803 using Tapatalk
foarte tare faza cu blocatul usii, let the trolling begin=))
Are vreo importanta daca-l iau digital de pe US si joc pe cont de UK? E blocat multiplayerul pe zone sau alte ciudatenii?
Trebuie sa fi atent la dlc-uri sa le iei tot de pe us atfel nu-ti merg
Daca jocul este regiunea 2, pot lua DLC-urile de pe PS Store Romania si sa joc totul pe un cont de US?
Asta stiu, eu intrebam altceva. Ma intereseaza daca e blocat multiplayerul, stiu ca Mortal Kombat avea o chestie d-asta. Nu puteam sa joc cu Grey deoarece aveam jocurile cumparate din zone diferite.
---------- Post added 08-03-2016 at 16:09 ----------
Poti, doar ca nu stiu daca vei putea juca multiplayer cu zona 1, if that makes sense. Aici am dubii.