De acord cu mof990.
Printable View
De acord cu mof990.
Depinde de preferinte, card draw vs. board presence.
Deck-ul meu de Paladin. Ce ar trebui sa inlocuisc cu ce? Bat tot pana pe la rank 18-17, dupa aia o iau inapoi. I miss the old beta days cand mergeam pana la rank 10 cu un pachet mai slab ca asta :))
Asta foloseam eu sezonul trecut. (rank 4) Recent m-am dat pe druid si handlock, cel mai stabil mi se pare handlockul, ai de toate, hard removal, creaturi gigante la propriu, effective AoE, ce sa mai, am rupt tot cu el pur si simplu pentru ca adversarii raman fara removal. (chiar si freeze mage) O sa joc din nou cu druidul cand apare naxx. Poison seeds o sa-i repare singura slabiciune aka hard removal.
Joaca cineva in seara asta (acum)? :)
Da , dami add Trefla0874#2360
Și eu joc în seara aceasta: NMC91#2868
Prezent si eu dupa meci daca mai joaca cineva atunci. Razvan#2506
Si eu Dant3#2931
Cum stati cu stats-urile? Ia sa-l urc si eu pe-al meu... Hmm, acum vad ce putin am jucat cu warrior si shaman.
Ah, si inca un screenshot cu 5 wins in a row in Arena - am avut noroc cu carul :evil:
Acum am ajuns acasa, ma gasiti in joc :D
Hai! Te tau, te feliez!
Nu am mai jucat ultimele două luni așa cum am făcut-o la început. Sesiune, licență - you get it! :)
@eagle-eye e codat.
:flash:
Hai ca faza aia cu Demolisher a fost mortala :)).
Pt cei care nu stiu, in tura in care trebuia sa mor, Demolisher-ul lui Razvan (furat de la mine) mi-a distrus Leaper Gnome-ul... iar Razvan mai avea 2 la viata. Enter Deathrattle. Too good not to share.
Sa fac ceva pe el de Priest, ar trebui sa-l nerf-uiasca rapid! Cum sa fure atatea carti, si culmea, le-a copiat numai pe alea bune, Ysera, Tirion, Avenging Wrath, Consecration... da-o-n ma-sa de treaba.
Cred ca ar trebui sa strangem gold de pe acum, no more Arena runs!