S-a dat drumu' la update! Sunt curios cati hunteri o sa vad.
Printable View
S-a dat drumu' la update! Sunt curios cati hunteri o sa vad.
Au mai rezolvat cateva bug-uri minore in ceea ce priveste UI-ul. Btw, merge acum jocul chiar daca in launcher spune ca nu e jucabil. Eu am facut cateva meciuri in ranked mode.
Uite aici ce e nou pe iPad.
Attachment 221385
Carte noua pentru warrior. https://pbs.twimg.com/media/BnIOij6CEAAssOp.jpg:large
^Nice. Eu odata cu Priest am reusit sa am 3.Unul de-al meu , unul furat cu Toughsteal ,iar al treilea Faceless
Nu se compară cu trei Ragnaros Golden pe masă! :))
Deci eu nu mai ma joc nene... Dau de cate unii care au deck-ul plin de epice... Ma enerveaza ca nu are totusi jocul un sistem de matching mai bun. La un moment dat mai mult stateam si ma minunam de ce carti scotea omul din deck. Cateodata de la prima carte iti dai seama ca nu ai sanse. Cred ca unii baga sute de dolari in jocul asta, altfel nu-mi explic. Nu pot sa cred ca a jucat cineva atat de mult incat sa deschida tone de deck-uri numai cu epice.
Btw, mie imi place la nebunie priest-ul. Pana acum din putinele pack-uri deschise de mine, nu cred ca am avut mai mult de o carte pt. priest. E nerfed cumva, sau doar mi se pare mie?
watafak
http://i.imgur.com/CZU5vMH.jpg
Daca vi se intampla, se rezolva cu un restart la joc. :D
Depinde și unde joci. De exemplul de la rank 10 nu mai dai de deck-uri slabe decât printr-o întâmplare. Da, sunt persoane care au băgat sute sau mii de dolari în joc pentru a avea toate cărțile, dar asta nu înseamnă că și știu să joace.
Îmi aduc aminte că la o lună de când mă apucasem de joc am jucat împotriva cuiva care scotea legendary după legendary și toate erau gold... (Cred că a avut 8 legendary cards în acel meci). Și tot eu am câștigat, pentru că trebuie să ai un deck echilibrat și să știi ce să faci cu fiecare carte, nu să introduci cele mai bune cărți în deck pentru că nu valoare lor individuală îți câștigă un meci.
Keep playing! :)
mof990: foloseste man sistemul de Attachments :)
Scofield91: problema e ca majoritatea care sunt full de legendary sunt si buni... E suficient sa fii bunicel si sa ai mana plina de legendary ca sa rupi tot.
Am incercat da' sunt prea mari pozele.
Turn 4 rag anyone?
Și nu ți l-a distrus în tura lui? :))
Eu am ajuns sa ma calmez si sa nu ma mai arunc la "carti mari" prea repede, in special cand joc impotriva anumitor eroi. Nu de alta, dar cum e cazul de mai sus... e aproape imposibil sa fie priest si sa nu aiba in mana cel putin un "destroy a minion with attack 5 or more". Eu cu priest chiar mai folosesc si Big Game Hunter (destroy a minion with attack 7 or more). Nu doar ca il distruge pt. 3 mana, dar imi si aduce pe masa un minion cu 4/2.
Am testat tactica aseara... si cred ca am avut un winning spree de am ajuns de la rank 20 la 15 intr-o ora or so. Majoritatea au dat rage quit dupa ce le-am distrus sau le-am furat aproape fiecare carte mare pe care au pus-o pe masa. Bineinteles, am avut si noroc... meciurile mele de win s-au intrerupt brusc cand am dat de cineva care folosea aceeasi metoda :evil:
Am observat ca e mult mai usor sa castig cu druid, shaman, warlock, rogue... dar mie tot priest-ul imi place mai mult. Cred insa ca e si cel mai complicat dintre toti, si depinde extrem de mult de ce carti iti vin.
Inca ma tem de Arena... dar, soon i'll be ready :)
Eu am intrat puternic in arena, joc si pe Europe si Asia si e ok, se poate ajunge la 7 victorii fara probleme,
E mai rentabil decat sa cumperi pack-uri si mult mai fun decat ladder :]
A supravietuit vreo doua ture saracu' pana a dat popa cu sw death. Oricum a fost devastator si de acolo a fost flawless win. Jucam la casual pentru daily quest si nu mi-a pasat daca castigam sau nu, cand am vazut posibilitatea am zis "why not" ca doar tot trebuia sa joc minioni >5 mana :D In ranked mode sunt mult mai atent, joc in jurul cartilor de removal si incerc sa le atrag cu alte carti mai slabe ca sa-mi pot scoate cartile bune late game. Momentan sunt la rank 12 dar cred ca trec de 10 astazi.