Am un TV LCD Samsung de 32 " (modelul acela cu luminita albastra) si in ultima vreme am avut niste probleme mai ciudate cu el, va rog sa ma ajutati sa ii dau de capat. Problema consta in niste pcte albe care se misca f repede, ce apar in general pe obiectele(afisate pe ecran) inschise la culoare si de dimensiuni mici. problema apare mai sporadic. apare de asemenea atunci cand un cadru se schimba brusc. mai intai am crezut ca e de la PS3, dar dupa aceea mi-a dat seama ca acelasi bai il are si la dvd si la televiziunea prin cablu si la xbox360( iar la fiecare folosesc alt tip de cablu si alt slot, acelasi TV). deci problema este clar de la TV si nu de la aparatura anexa, dar intrebarea este care e problema si ce fac cu ea? mai am un an garantie dar nu prea stiu ce sa le spun baitilor de acolo, dupa cum spuneam problema nu e "right in your face", nu e vizibila din start, trebuie sa prinzi momentul cand face figuri, care poate fii o data la 5 min sau 1 data la 2. problema e veche de cam 1 luna.
Bookmarks