Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Problema neobisnuita TV LCD

1. #1 SP
    Member slabunator's Avatar

Problema neobisnuita TV LCD

Am un TV LCD Samsung de 32 " (modelul acela cu luminita albastra) si in ultima vreme am avut niste probleme mai ciudate cu el, va rog sa ma ajutati sa ii dau de capat. Problema consta in niste pcte albe care se misca f repede, ce apar in general pe obiectele(afisate pe ecran) inschise la culoare si de dimensiuni mici. problema apare mai sporadic. apare de asemenea atunci cand un cadru se schimba brusc. mai intai am crezut ca e de la PS3, dar dupa aceea mi-a dat seama ca acelasi bai il are si la dvd si la televiziunea prin cablu si la xbox360( iar la fiecare folosesc alt tip de cablu si alt slot, acelasi TV). deci problema este clar de la TV si nu de la aparatura anexa, dar intrebarea este care e problema si ce fac cu ea? mai am un an garantie dar nu prea stiu ce sa le spun baitilor de acolo, dupa cum spuneam problema nu e "right in your face", nu e vizibila din start, trebuie sa prinzi momentul cand face figuri, care poate fii o data la 5 min sau 1 data la 2. problema e veche de cam 1 luna.

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu trebuie sa dai prea multe explicatii. Pune TV-ul frumos in cutie si du-l la magazinul de unde l-ai cumparat. Oricum nu vor intelege nimic - majoritatea vanzatorilor din magazinele de genul sunt semianalfabeti asa ca te agiti degeaba. Roaga-i sa iti trimita TV-ul la service-ul cu care lucreaza ei deoarece are o deficienta de imagine care nu e tocmai normala.
    Aproape 100% il vei primi inapoi cu exact aceeasi problema, dar nu-i nimic. Mai mergi inca o data la ei si le spui ca daca nu iti dau un TV nou se vor trezi cu o reclamatie la OPC urmatoarea zi. Iti vor spune vrute si nevrute, dar nu te lasa. Daca nu primesti TV-ul nou, chiar iti recomand sa faci reclamatie la OPC. Te vor cauta cei de la magazin dupa aceea "sa va intelegeti". Trust me, stiu ce vorbesc.

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu trebuie sa dai prea multe explicatii. Pune TV-ul frumos in cutie si du-l la magazinul de unde l-ai cumparat. Oricum nu vor intelege nimic - majoritatea vanzatorilor din magazinele de genul sunt semianalfabeti asa ca te agiti degeaba. Roaga-i sa iti trimita TV-ul la service-ul cu care lucreaza ei deoarece are o deficienta de imagine care nu e tocmai normala.
    Aproape 100% il vei primi inapoi cu exact aceeasi problema, dar nu-i nimic. Mai mergi inca o data la ei si le spui ca daca nu iti dau un TV nou se vor trezi cu o reclamatie la OPC urmatoarea zi. Iti vor spune vrute si nevrute, dar nu te lasa. Daca nu primesti TV-ul nou, chiar iti recomand sa faci reclamatie la OPC. Te vor cauta cei de la magazin dupa aceea "sa va intelegeti". Trust me, stiu ce vorbesc.
    Merci, cred ca asa am sa fac. cartonul tv-ului sper ca nu mi-i l-a aruncat la gunoi o anumita stiu-eu-cine. acum ma pun sa il caut, exista ceva alternative daca nu il mai am?

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    Merci, cred ca asa am sa fac. cartonul tv-ului sper ca nu mi-i l-a aruncat la gunoi o anumita stiu-eu-cine. acum ma pun sa il caut, exista ceva alternative daca nu il mai am?
    Asta este iarasi o nascocire a mult stimatelor magazine romanesti deoarece e mult mai comod pentru ei in momentul in care trimit echipamentele electronice la service.
    Garantia NU este NICIDECUM conditionata de un ambalaj de carton de 3 bani!! La urma urmei daca pastram toate aceste pachete si pachetele ne umplem casa de cutii. E absurd!
    Daca ai fi in Arad sau Oradea as merge eu cu tine la magazin.

5. #5 SP
    Junior Member joy008's Avatar
    Daca o sa se duca la OPC,o sa-i spuna ca ei nu au ce face deoarece ei nu se ocupa cu expertize tehnice. Iti spun asta pentru ca si eu am patit-o cu o placa video. O sa-ti zica sa te duci la un service autorizat,sa faci acolo o expertiza,pe banii tai,si pe urma sa-i dai in judecata pe cei de la magazin.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by joy008 View Post
    Daca o sa se duca la OPC,o sa-i spuna ca ei nu au ce face deoarece ei nu se ocupa cu expertize tehnice. Iti spun asta pentru ca si eu am patit-o cu o placa video. O sa-ti zica sa te duci la un service autorizat,sa faci acolo o expertiza,pe banii tai,si pe urma sa-i dai in judecata pe cei de la magazin.
    mama ei de romanie , mama lor de " experti " de la service. s-a ajuns in stadiul in care ne e frica sa crape un bun in garantie? adica trebuie sa fac reclamatii la OPC si sa trec prin procese doar pt a mi-i se schimba televizorul? toti cretinii necalificati care nu pot lega 2 vorbe sunt angajati. nu ma refer doar la departamentul de electronasnice, majoritatea acelora care ofera servicii, incepand de la jandarmi,chelneri,curieri, controlori, etc sunt niste marlani si niste impresari gata sa faca ..... cat mai putine ..... cat mai lejer(prost) posibil, ca sa isi ia leafa . TRAIASCA romania !

P.S. La Panasonic si Sony de cate ori am avut nevoie, au venit si l-au luat de-acasa... sau au trimis la mine un depanator. Acum nu stiu daca e o anumita dimensiune de la care vin ei la tine, sau daca la Samsung e tot asa. Bafta oricum ! Keep us informed

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    aallex: ia vezi tu, garantia ta este de la firma X sau de la Samsung ? Pt. ca daca este de la Samsung, nu mai ai nici-o treaba cu firma care ti l-a vandut. Asta in cazul in care nu specifica pe undeva ca ti-l schimba in 30 de zile sau iti da banii inapoi pt. diverse motive (vezi Toshiba). Daca e ca la Panasonic, atunci mergi la un service Samsung, iar cei de acolo te trimit de unde sa-ti iei alt TV (in cazul in care nu ti-l pot repara). Stai linistit, nu e chiar atat de rau in Romania... precum in Zimbabwe

8. #8 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Samsung implicit Genco ridica tvurile de acasa. stiu ce zic pt ca am lucrat cu ei suna direct la nr de pe certificat si explica problema man
    bafta

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    aallex: ia vezi tu, garantia ta este de la firma X sau de la Samsung ? Pt. ca daca este de la Samsung, nu mai ai nici-o treaba cu firma care ti l-a vandut. Asta in cazul in care nu specifica pe undeva ca ti-l schimba in 30 de zile sau iti da banii inapoi pt. diverse motive (vezi Toshiba). Daca e ca la Panasonic, atunci mergi la un service Samsung, iar cei de acolo te trimit de unde sa-ti iei alt TV (in cazul in care nu ti-l pot repara). Stai linistit, nu e chiar atat de rau in Romania... precum in Zimbabwe
    multumesc de info. e bine de stiut pe viitor din pacate garantia e la un service pe nume "doctor video" .tot departamentul de electrocasnice Cora Cluj-Napoca apartine de service-ul asta. din cate am inteles de la un prieten care a stat aproape 2 luni sa ii repare un telefon fix,curtea arata ca o piata neagra pt componente audio video & pc, cu crt-uri galbejite dezasamblate si diverse alte piese la vedere.iar baietii de la service sunt "clasa intai", daca intelegi ce zic

10. #10 SP
    Member dogdan's Avatar
    ohh naspa frate , sa ne ti la curent cu problema si cum o rezolvi, am mai auzit de probleme la tv/monitoare ,trebuie sa imi cumpar un monitor si ma gandesc serios cand il cumpar sa ma duc cu consola si sa testez cum se vede,mai rau ar fi daca il cumpar online ca nu il pot testa , fix de problema asta mi-e frica si mie, sa aiba o problema care nu este "right in your face" iar ce-i de la garantie sa spuna ca "deh se vede bine " sau "e de la consola/pc".
    sper sa ti-l schimbe repede si sa nu te bage la reparatii.

11. #11 SP
    multumesc de info. e bine de stiut pe viitor din pacate garantia e la un service pe nume "doctor video" .tot departamentul de electrocasnice Cora Cluj-Napoca apartine de service-ul asta. din cate am inteles de la un prieten care a stat aproape 2 luni sa ii repare un telefon fix,curtea arata ca o piata neagra pt componente audio video & pc, cu crt-uri galbejite dezasamblate si diverse alte piese la vedere.iar baietii de la service sunt "clasa intai", daca intelegi ce zic
    Alex, procedeaza domle' cum ti-am scris mai sus. Mama lor de nesimtiti!

12. #12 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    du-l la service la Dr. Video.
    O sa dureze, 1 luna sau 2 in cel mai rau caz da iti rezolva problema.
    Am fost si eu cu un televizor acolo, am descris simptoma si in 30 de zile mi-au rezolvat problema.
    Oricum nu gasesti un alt service la care sa fie mai operativ pentru ca sunt full de comenzi.
    Firma asta asigura garantie la majoritatea produselor electronice vandute de marile lanturi de magazine in cluj-napoca, inclusiv altex, mediagalaxy,real, flanco ....
    Profita de garantie, problema nu iti va disparea altfel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.