Snowdrop Next-Gen Engine | Tom Clancy's The Division
Tomb Raider: Definitive Edition Trailer (PS4/XboxOne)
Snowdrop Next-Gen Engine | Tom Clancy's The Division
Tomb Raider: Definitive Edition Trailer (PS4/XboxOne)
Nu sunt de acord ca videoclipul Tomb Raider sa intre in categoria engine-urilor next gen. Degeaba promite Crystal Dinamics marea cu sarea, tot de o portare o sa avem parte.
Next Gen este dedesubt
Arata spectaculos ce ai pus tu acolo dar am citit descrierea:
Nu e un joc sunt imagini prerandate. Arata intr-adevar super tare. M-am uitat la ce s-a postat, nu cred ca se apropie vreunu de primul [cel din Tom Clancy's The Division]Video demonstration infront of your eyes is indeed in 'pre-rendered', it turns out I made a huge error, this isn't infact a game engine at all, but a Architectural landscapes created in 3Dsmax in which VAYA have won awards for
Intr-adevar, daca nu fac Ubisoft downgrade in versiunea finala (pe stilul FarCry 3), The Division mi se pare cel mai aratos joc din intreaga istorie a jocurilor video, poate ca texturi nu depaseste Crysis 3/BF4, dar iluminarea e absolut fabuloasa, parca m-as uita la un film.
Chiar si asa, tot respectul pentru baietii de la Crytek, care reusesc sa tot imbunatateasca CryEngine 2 (ca 3-ul e bazat pe 2 si portat pe console) si sa ajunga la asa ceva, pacat ca, inca, arata cam cartoon-ish. Ryse e superb.
L.E. ... ca tot e iarna.
Good thread!
Pe mine m-a lăsat mască cel din The Division, sper acum ca asta vom și primi. Arata excelent.
Bookmarks