Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 230

Thread: E3 2014

1. #41 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si cateva leak-uri din jocul despre care vorbeam mai sus de "PROJECT BEAST (PS4, From Software/SCE Japan Studio)"

2. #42 SP
    Banned cryyo's Avatar
    astept si eu gtaV (PS4) si RDR 2 de la Rockstar. ceva AC: Unity sau AC:Comet
    ar fi bun un Mass Effect 4.. dar cica fara Commander Shepard
    desi nu ma joc prea mult as fi curios cum arata FIFA si PES 15
    bineinteles Uncharted 4..siii sa fie bine Just Cause 3

de fapt sunt o caruta de jocuri anuntate sau "zvonate" din care astept sa vad cate ceva.

3. #43 SP
    Senior Member Florin85's Avatar

4. #44 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Half-Life 3 si bubuie tot event-ul.

5. #45 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Rumor: New Resident Evil To Be Revealed At E3, Won't Be Resident Evil 7 | GearNuke

It seems like the next Resident Evil reveal is planned for the upcoming E3. The more interesting bit here is that it won’t be a sequel to Resident Evil 6, and is a spin-off like Resident Evil: Revelations.
    • It is not Resident Evil 7.
    • It will be revealed at E3 2014.
    • It will feature three returning characters from the series. One male and two female.
    • Two of these characters haven’t been seen in a ‘decade’ and one of them never had an appearance in-game.

6. #46 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    It will feature three returning characters from the series. One male and two female.
    Two of these characters haven’t been seen in a ‘decade’ and one of them never had an appearance in-game.
    Una din ele s-ar putea sa fie: Rebecca Chambers cat despre "one of them never had an appearance in-game." s-ar putea sa fie Alexander Kozachenko.

7. #47 SP
    Program E3 - 2014 (conversie automata):
    Microsoft - 09 iunie - 19:30 - Event Time Announcer - Microsoft
    EA - 09 iunie - 22:00 - Event Time Announcer - EA
    Ubisoft - 10 iunie - 01:00 - Event Time Announcer - Ubisoft
    Sony - 10 iunie - 04:00 - Event Time Announcer - Sony
    Nintendo - 10 iunie - 19:00 - Event Time Announcer - Nintendo
    Attached Images Attached Images e3_2014.jpg

8. #48 SP
    Member carcru's Avatar
    Sunt super curios cu ce idee nebuna mai vin cei de la nintendo pt LoZ, Skyward Sword a fost sub asteptarile mele, sper sa n-o dea-n bara iar cu unul din jocurile care ii reprezinta.

9. #49 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    marti nu ma duc la spital e perfect !

10. #50 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

11. #51 SP
    ATAT AM VRUT SA AUD!
    "Deathsmiles and DoDonPachi creator has plenty on the boil" | Three more Japanese Xbox One games are in-coming

12. #52 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Incep sa ma gandesc daca voi apuca sa joc vreunul dintre jocurile care vor fi prezentate la acest E3. Si daca da, ce fel de jocuri voi juca de fapt.

Marea majoritate a jocurilor AAA anuntate anul trecut au fost amanate cel putin opt luni, iar cele aparute au fost orice numai ce promiteau a fi nu. Da, sigur, la E3 vedem de multe ori concepte pentru ca apoi sa vedem versiuni realizabile ale acelor concepte, insa parca niciodata gap-ul n-a fost atat de mare ca acum. Driveclub amanat fix un an, The Order iese undeva prin 2015, The Division undeva pe la sfarsitul lui 2015 if we're lucky, Dinasty 2015, the Witcher 3 - n-o sa ghiciti niciodata:
    .

Da, Whatch Dogs a aparut. Nu, nu-i rau deloc. Nu, n-are nicio legatura cu ce-au prezentat in 2012 si nici macar nu ma refer la grafica. Infamous: SS a aparut si el. E fun si frumos si... scurt si gol. Si n-are nicoo legatura cu precedentele titluri Infamous, nici ca story nici ca si continut, desi nu-i deloc rau.

Bottom line is: ok, bune sau mediocre, reusiti sa lansati pana in 2020 ce prezentati anul asta? Sau trebuie s-astept sa-mi plece pruncul la facultate ca sa ma bucur de ele?!?

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poe, esti gamer probabil la fel de "batran" ca si mine... stii bine ca la fel s-a intamplat dintotdeauna in industria gaming-ului. Am avut jocuri amanate o gramada de-a lungul timpului... insa marea diferenta este ca acum suntem mult mai informati, traim intr-o perioada a vitezei... vrem totul mult mai repede. Nu cred ca s-a schimbat modul de lucru, ci s-au schimbat cerintele.

Daca acum 10-15 ani era simplu sa arunci aceeasi textura pe toti peretii si gata, aveai un joc 3D, acum lumea purica si firele de iarba... Unele jocuri sunt distruse din acest motiv (vezi chiar si Watch Dogs pe PC) iar altele reusesc sa bage firme mari in faliment (vezi THQ).

Daca-mi aduc aminte bine, am avut Duke Nukem Forever - 14 ani de asteptari, Prey - vreo 11 ani, Team Fortress 2 - 9 ani, Too Human - 9 ani, Half-Life 2 - 6 ani, Mafia 2 - 6 ani, Alan Wake - 6 ani... deci nu mai mi se pare atat de grav cand vad un The Order (care nu are decat vreo 9 luni or so de cand a fost anuntat) ca se mai duce un an. Sau The Division... The Witcher 3. Sunt titluri mari si nu cred ca risca cineva sa se faca de ras cu tone de bugs and stuff like that.

Nu ma face sa-mi aduc aminte de Final Fantasy Versus XIII (care acum deja e cunoscut sub numele de Final Fantasy XV)... Jocul a fost anuntat la E3 in 2006 (DOUA MII SASE!), suntem in 2014 si de-abia am vazut un CGI si 2 minute de gameplay. Data de lansare inca necunoscuta.

Deci da, trebuie sa avem rabdare (si tutun)... Eu nu ma plang, pt. ca nu am timp sa joc nici ce iese atat de rar. Si poate ca sunt OK pentru ca spre deosebire de altii ma joc pe orice platforma (mai rar pe PC lately). Dau de un joc bun pe iOS, pot sa pierd si luni de zile cu el (vezi Hearthstone)... dau de un joc bun pe PS4, al meu e... mai vine o exclusivitate pe X1... una pe Wii U... Crede-ma, daca reusesti sa iei mai multe platforme si iti place gamingul, ai ce sa joci!

Insa divagam... si eu am mari asteptari de la E3-ul de anul acesta. Sincer, mai mari chiar decat am avut la E3-ul de anul trecut, cand s-au anuntat consolele "next-gen". Asta pentru ca acum va fi vorba doar despre jocuri... Acum cred ca se va decide si soarta lui Wii U si se va vedea clar daca reuseste sa se ridice la inaltimea asteptarilor X1.

P.S. Ah si mai astept ceva: Project Morpheus in action

14. #54 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Se pare ca si noul Batman o sa fie tot 2015.

Batman: Arkham Knight release date slips to 2015 • Eurogamer.net

15. #55 SP
    Avem destule jocuri pt. 2014 (+ cele care se vor lansa la sf. anului).

16. #56 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Asta, daca nu vor suferi si ele amanari. Insa un lucru este sigur Call of Duty, Battlefield si FIFA, vom juca sigur la toamna.

17. #57 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Teoretic sunt aproximativ 100 de titluri pentru 2014: PS4 Games in 2014: The Ultimate List – PlayStation.Blog. Practic cateva din lista deja au trecut in 2015... insa e posibil sa mai apara ceva titluri mai putin cunoscute... De-asta si astept E3-ul cu mare interes, sa se lamureasca odata pt. totdeauna ce avem si ce nu.

18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Conform CNET: Most anticipated games to see at E3 2014 - CNET
    • Halo 5: Guardians
      Platform: Xbox One
    • The Legend of Zelda
      Platform: Wii U
    • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
      Platform: Xbox One, Xbox 360 / PS4, PS3
    • Super Smash Bros.
      Platform: 3DS, Wii U
    • Call of Duty: Advanced Warfare
      Platform: Xbox One, Xbox 360 / PS4, PS3 / PC
    • Tom Clancy's The Division
      Platform: Xbox One / PS4 / PC
    • Destiny
      Platform: Xbox One, Xbox 360 / PS4, PS3
    • Quantum Break
      Platform: Xbox One
    • Uncharted
      Platform: PS4
    • Project Beast
    • Rime
    • Below
      Platform: Xbox One / PC
    • Final Fantasy XV
      Platform: Xbox One / PS4
    • Mortal Kombat X
    • Battlefield Hardline
    • Batman: Arkham Knight
    • Assassin's Creed Unity
    Arrrghh... Final Fantasy XV... again
    Btw, sa nu uitati sa votati si in poll-ul dedicat E3-ului: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...-la-e3-2014-a/.
    Attached Images Attached Images final_fantasy_xv.jpg

19. #59 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ATAT AM VRUT SA AUD!

of doamne, ce-ti mai plac "japonejii" astia cu jocurile lor cu tot )

20. #60 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Ma poate lamuri si pe mine cineva care este mai la curent, cu privire la The Division?

1. Mai exact, ce fel de joc este? Este un online open-world gen DayZ ?

2. Are AI? Daca da, sub ce forma (soldati inamici/aliati, etc.) ?

3. S-a spus ceva despre numarul de jucatori limita pentru server?

Multumesc anticipat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast