Cu siguranta :)
Printable View
Mda... deci mai ca-mi vine sa nu ma mai uit la E3. Tocmai am aflat ca nici Final Fantasy XV nici Kingdom Hearts 3 nu vor fi anul acesta la E3 :((
My final fantasy is that I'm wrong about Square Enix's no-show JRPGs | Polygon
Oricum nu pierzi nimic, vei vedea aceleasi jocuri anuntate inca de anul trecut plus ceva legat de PS Now, un bundle PS4-Vita si...cam atat. Eu vreau sa vad daca anunta TLOU 2 , urmatoarea trilogie Mass Effect si ceva gameplay din urmatorul joc Uncharted, la alte surprize nu ma astept.
Pe scurt o sa fie cam asa:
Microsoft: Gears of War 2015, Halo 2015 si Quantum Break, jocuri pt care mi-as cumpara consola :)
Sony: Uncharted 2015, PS Now 2015, The Order 1886 2015, ceva tampenii pt. Vita si VR...
PS: si surpriza cea mare, Destiny se amana pt. 2015 :)
Astept un nou Tomb Raider, ceva bun de la Naughty Dog, un IP nou de la Ubisoft, gameplay din The Division, AC: Unity, Far Cry 4 si The Order 1886. Cum Rockstar nu prezinta nimic la E3, cam astea sunt asteptarile mele de anu' asta.
Pre-show-ul de pe GameTrailers.com a inceput deja: E3 2014: SPIKE TV and GameTrailers.com's All Access Schedule – WATCH HERE | Side Mission | GameTrailers - la mine se vede cristal (1080p).
functioneaza perfect pe gametrailers.com, multumim MonkY
Si anul trecut si acum 2 ani, tot pe gametrailers.com am urmarit live stream-ul, si de fiecare data sa vazut excelent si fara probleme de conexiune.
Problema e ca mie unu nu imi merge niciun link,ba sunt offline,ba nu gaseste sursa,ba se reseteaza conexiunea...
Edit: Nevermind,merge http://www.twitch.tv/Twitch
Stream-ul de la IGN parca se vede mai bine. Cel de la spike parca incepe sa treaca pe 480p pentru mine.
Link alternativ GT: E3 Live 2014 | June 10 | SPIKE
Eu raman pe GT... arata impecabil. Iar link-ul alternativ al lui Razvan rezolva problema :)
Decent noul COD, desi gameplay-ul e identic, aceleasi arme fara pic de recul, pff. :(
Cei 4 muschetari asasini. :))
Noi suntem pe ChatBox - Console Games :)
Cea mai buna conf. MS din ultimii ani, numai jocuri, chiar sunt curios cum vor raspunde cei de la Sony. In concluzie, o conferinta de 10 dar cu jocuri care nu sunt pt mine, imi doream un Gears, Quantum Break, Halo 5, gameplay nu cinematics
Deci pot sa spun asa la cald ca Microsoft a avut cea mai buna conferinta din toate E3-urile de pana acum. It was all about GAMES!
Pe scurt, ce au prezentat:
Call of Duty Advanced Warfare
Nürburgring for FM5
Forza Horizon 2
Evolve
Assassins Creed Unity
Dragon Age Inquisition
Sunset Overdrive
Super Dead Rising 3
Dance Central 4
Fable Legends
Project Spark
Ori and the Blind Forest
Halo 5: Guardians
Halo The Master Chief Collection + Halo Nightfall
Halo 5 Guardians Beta :)
Inside
Indies - lots of indies…
Rise of the Tomb Raider
Witcher 3 Wild Hunt
Killer Instinct
Phantom Dust
The Division
Scalebound
Crackdown
Au nota 10 din partea mea. A fost atat de intens incat parca mai mergeau niste titluri...
Wow, bravo Microsoft =D> .
9.0 din partea mea pentru ca au fost doar jocuri, si jocuri mortale.
-0.5 pentru ca au fost prea multe 'dlc first on xbox ';cum spunea si Kyle Bosman, asta inseamna ca-i privezi pe ceilalti de content. Not cool :) .
si -0.5 pentru ca n-au aratat gameplay la Halo: Guardians.
Nurburgring MonkY :)