Gata, v-a dezamagit pe toti lagul? :D
Printable View
Gata, v-a dezamagit pe toti lagul? :D
eu n-am jucat nici o ora , mi se pare urat MP-ul, dar eu compar cu BF4 ,asa ca l-am dat.
asa-i , trebuia, dar nu m-am putut abtine :)
Eu inca ma joc TITANFALL ^_^ am zis ca nu ma apuc de COD pana ce nu-i fac 2000/2000 si pana ce nu ajung in diamond league. In diamond league am ajuns iar pt. 2000/2000 mai am putin. Am cred ca ~ 1900.
...COD-ul il am instalat, am descarcate toate bonusurile care au venit cu atlas pro edition, am si season pass-ul insa momentan n-am timp de prostii.
Pe cand te apuci apare Titanfall 2 :))
Repede , ascundetile sub covor !
In loc sa faca beta ... ma refer la beta testing adevarat , nu la conferinte unde cheama si platesc youtuberi sa ii pupe in dos si sa zica ca jocul e perfect , sublim , revolutionar etc.
Activision Targets Call Of Duty Glitch Videos For Take Down
Voua va merge multiplayer-ul pe ps4? Mie nu a vrut sa mi se conecteze azi...
Cea mai mare TEAPA, MIZERIE posibila, sau cum vreti sa o numiti este sa-ti cumperi COD si sa-l joci pe psn. De zile intregi incerc sa fac un party cu Trefla sa jucam, nimic nu merge.
Da-o dracu de treaba de aici, nu merge nici sa dau accept la party, nu merge nimic. Pacat de consola asta superba, te lasa nervii cu serviciul astora de rahat.
Nu inteleg cum de aveti toti parte de atatea probleme :)) mie jocul imi merge foarte bine. Lag am avut dar foarte rar... Sa joc in party cu cnv merge. Sa ma conectez merge... (PS4)
Lag compensation din call of duty e la "noroc". La unii merge bine, la majoritatea nu.
Chiar are lag asa mare? Maine vreau sa il cumpar si eu.
Call of Duty: Advanced Lagfare :p
^ Bine zis.
Sa zicem ca pe ecranul meu am tras deja vreo 5-10 gloante , in killcam apare ca nu am tras nimica si ma uitam in alta parte =D>
Faza asta mi se intampla mie de la Call of Duty Modern Warfare 3 incoace. Nu tot timpul, dar se intampla de destule ori incat sa ma enerveze X(
Vesnicele faze Insta Melt ? Yep , e rar cand nu mori dintrun glont ( cel putin asa apare , in killcam e cu totul alta branza fata de ce joc eu )
PSN este o mizerie, si este si contracost sa joci online. Tot timpul a fost garbage.
Asigurati-va ca aveti Nat Open ca sa faceti party fara probleme.
Se joaca cineva in noaptea asta? Sunt disponibil. :D
L-am luat si eu ieri, momentan joc povestea care mi se pare mega smechera, grafica excelenta. Am jucat si online 1 meci sa vad daca am lag si imi mergea fara pic de lag. Sper sa e mentina asa :))