Care e maximum Prestige aici...,tot 10?
Printable View
Care e maximum Prestige aici...,tot 10?
Cel de pe primu' loc ii un baiat de 10 ani si ii roman (si acum a jucat slab...au fost meciuri cand avea si 30/32+ cu 0). Foarte tare pustiu' :drummer:
Iubesc meciurile astea unde ambele echipe joaca obiectivul si nu stau doar la kills ascunsi prin camere.
IMO asa zisul skills based matching ar trebui sa fie mai degraba un algoritm care ia in calcul si punctele exclusive de la obiective , nu doar K/D si SPM.
https://www.youtube.com/watch?v=OGjaU64mKXQ
Trefla, tu pe XO joci? Daca da, cand ma mai vezi online, da-mi un invite/mesaj sa jucam :) eu joc doar Team Deathmatch si Search and Destroy :witch: pana ma plictisesc de ele si dupa aia ma apuc de achievements :)) (insa momentan n-am timp de ele aka n-am timp de prostii).
Nope , PS4 din pacate. Posibil sa il iau si pe xbone prin ianuarie , cam multe probleme cu PSN-ul + DLC o luna mai devreme pe xbone.
Daca nu ar fi Supply Drops l-as lua si acum pe xbone dar na , nu e prea usor sa "arunc" tot ce am gasit pana acum :(
P.S : Incearca momentum cateva meciuri ( asa la prima vedere e cam meh ), mi se pare cel mai bun mod din joc.
...pacat ca n-ai prins esentialu' :)
---------- Post added 18-12-2014 at 01:29 ----------
Asa ca fapt divers :) (ca n-am timp de alte reply-uri).
Si el ii un trist? :> ca ii printre primii (top 5) din lume la...batut oameni online/offline.
Da de el ce zici?
Un alt trist? :>
Si ca ei mai sunt si la alte jocuri :) Halo, CS, FIFA, etc.
...copii astia mici ma...care-s buni la jocuri...niste tristi :))
Hai baga si discusru' ala cu: "eu cand o sa am copil n-o sa-l las sa se joace toata ziua pe calculator" :)) ca nu l-am auzit de ceva vreme.
Ai luat prea personal o intrebare la care eram doar curios de pararea ta de ce este tare acel copil, nici macar nu mi-ai raspuns + m-ai luat si la misto.
Scuze pentru deranj si spor la COD.
zilele astea imi iau si eu cod aw
sunt slab dar de omorat cu cutitul nu ma las,cutitar pana la moarte si respawn
Patch de 535MB azi pe PS4, si, in mod ciudat, doar 117MB pe Xbone. Pe reddit se testeaza daca nu cumva au scos SBMM, rezultate incurajatoare pana acum :D
Alte modificari - daily challenge pentru un supply drop (de ex castiga 2 meciuri de uplink sau fa 25 killuri in TDM cu un shotgun); system hack 700 puncte si craniul nu mai este in mijlocul ecranului; 15 secunde wait time inainte de inceperea unui joc, pentru toata lumea; glitchul out of map de pe Defender este reparat.
Bine ca au rezolvat glitchul cu iesirea de pe harta era aiurea rau
Lista completa pt. fiecare platforma:
Am mai invatat si eu :)
In poza 1 omu' era fumat sau mi se pare mie ? :))
dacă nu si-a pus si el Visine deh :p
Frumoase Spawn-uri nu am ce spune , mai ales pe harta asta imensa =D>
https://www.youtube.com/watch?v=P_eMk0140aw&feature=youtu.be
---------- Post added 22-12-2014 at 14:00 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=yrc-YxG3-Gk
gata,mi l-am luat si eu
un clan de romani pe x1?
Este un nou mod de joc "one shot"
New Sniper-Friendly Mode One Shot Now Available in Call of Duty: Advanced Warfare - IGN
Bineinteles ca nu il putem testa pe ps4 din cauza unui film prost :P
pe ps3 joaca cineva?