mi-am downloadat app esl si m-am inscris la fifa si cod aw
cum hostez la cod aw pe x1?
Printable View
mi-am downloadat app esl si m-am inscris la fifa si cod aw
cum hostez la cod aw pe x1?
De ieri am renuntat la Destiny si am inceput sa joc Cod:AW. Dati mi si mie add poate ne adunam. Psn id:Andreiu26
Call of Duty: Advanced Warfare - Season Pass Official Trailer
https://youtu.be/TPKcjAmFSpA
Mai joaca cineva ZOMBIE MOOD ?
psn id bogdan1101
Quote:
The second DLC pack for Call of Duty: Advanced Warfare, titled Ascendance, is now available for download first on the Xbox Live for Xbox One and Xbox 360. The pack is set for release in the near-future for the PS3, PS4 and PC.
Cei care au PS+ se pot înscrie la turneu
Salut,
Vreau sa imi cumpar xbox one pentru a ma juca Call of Duty AW. Sunt nou in domeniu, mersi pentru intelegere. Intrebarea mea este urmatoarea: daca imi setez tara ca fiind US, pe multiplayer voi juca cu cei din US? sau cu cei apropiati de mine?
Poti juca insa conexiunea va fi ft. slaba...si iti dai seama ce haos iese... :)
Mersi pentru reply, voi ce tara aveti selectata ? Intreb pentru ca din ce am citit pe forum, am ramas cu impresia ca sunt mai ieftine jocurile pe marketul din US, multi dand sfaturi altora ca mine sa aleaga tara de origine ca fiind US.
Eu am UK atat pe PS cat si pe XBOX.
Mersi
Ai 4 bare de culoare alba in dreptul pingului cand iti afisezi scorul ?
Hey !este un clan ? Sau o comunitate mai mare care joaca pe X1 ? Gamertag : Manu92LA .
Maine sau luni imi vine jocul, dlc-ul havoc isi merita banii?
Add: DorelComaLight (x1)
@beast ti-am dat add dar nu mi-ai raspuns.
Chiar nu mai joaca nimeni de pe forum jocul asta?
Eu joc, dar intru doar seara tarziu (din cauza job-ului). Nu am cumparat insa niciun dlc :)
Eu nu prea pot sa intru seara(tot din cauza job-ului) dar daca ne sincronizam iti dau pm sau voice message mai nou :))