Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 386 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast
Results 421 to 440 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #421 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pacate, cand poti juca pinball intre 3-4-5 jucatori, ceea ce mi se pare absolut oribil.

2. #422 SP
    Junior Member andrei01otelul's Avatar
    Mie imi place si asta pt ca sunt mai bun la jocul de pase. Cred ca Fifa 11 a fostul ultimul cu modul asta de a pasa, pana acum.
    Mi se pare ca jucatorii urca mai eficient in atac, cand selectezi ofensiva totala, si chiar simt ca atac in valuri si simt si pericolul de a fi prins pe conta si cu 2 contra 4.
    Portarii resping suturile mult mai realist si diferit, ceea ce o foarte placut pt mine.
    Am dat un gol de la 25-30 de metrii, bara-- intra in poarta --loveste iar transversala in interior si intra in poarta.
    Am mai sutat din prima, de la distanta,dupa o pasa si mingea a prins efect si a trecut foarte aproape.
    Cu portarii nu am intalnit probleme , sa gafeze, ba m-au scos din sarite ca aparau aproape tot.

3. #423 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ma refer la pase, ci la momentele cand se loveste mingea de un jucator, sare in altu si in altu si in altu si o tii asa pana castiga adversaru (ca ala are puteri paranormale si in timp ce toti ai mei cad loviti de minge, el ramane in picioare sau i se lipeste mingea de picior).

4. #424 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Se pare ca azi va fi pe store-urile din Europa Demo-ul
    Attached Images Attached Images fifa-15-demo-ps4.jpg

5. #425 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Eu si varul meu o sa jucam fifa 15 pe aceeasi consola(ps4), dar pe conturi diferite.
    Stie cineva daca o sa cumpar ultimate edition, o sa am cele 40 pack uri pe ambele conturi?

6. #426 SP
    Doar pe cel pe care vei da redeem codului. Jocul vine cu un cod care iti da posibilitatea sa accesezi acele 40 packuri. De accea nu poti obtine cele 40 de packuri pe cont de Romania.(deocamdata)

7. #427 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Din ce ati spus voi pana acum.....kick off exploit + lob ball au ramas la fel, deci caca. Ping pong passing is back, deci caca. Fundasii mai lenti iar au devenit inutili, deci ce au facut in 14 cu echilibrarea speed-strenght iar a dispărut. Ergo, caca.

Sa inteleg au luat 14-le si au tras un mare dump pe el?

8. #428 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Doar pe cel pe care vei da redeem codului. Jocul vine cu un cod care iti da posibilitatea sa accesezi acele 40 packuri. De accea nu poti obtine cele 40 de packuri pe cont de Romania.(deocamdata)
    Eu o sa il cumpar digital de pe psn us.Celalalt cont este pe uk.In varianta digitala nu stiu ce cod o sa primesc.

9. #429 SP
    Vei avea acele packuri doar pe contul care a cumparat jocul.
    Chiar daca tu nu vezi, el face o activare in momentul in care il descarci. Vei observa ulterior in puchase history.
    Attached Images Attached Images fifa-13-ut-preorder.jpg

10. #430 SP

11. #431 SP
    Multumesc pt raspuns gvingi76.

12. #432 SP
    Acum doar sa ajung acasa si sa deschid PS3-ul
    Attached Images Attached Images fifa-15-demo-dld.jpg

13. #433 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu se actualizeaza singur daca ai PS+? parca asa era...

14. #434 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Deci eu vreau sa investesc intr-un procesor monstru, sa inteleg ca fifa 15 pe pc vine fara noul motor ignite .. OO
    @Andrei, fifa 11 a fost clar, un sf, probabil doar pe ps2 se apropia cat de cat de realitate.
    dupa parerea mea cel mai reusit fifa a fost fifa 12, cu toate ca nu te avantajeaza daca esti jucatorul mai bun.

15. #435 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    nu se actualizeaza singur daca ai PS+? parca asa era...
    Tre' sa mai fie si PS3-ul deschis . Poate la PS4 se deschide singur...
    Sau trebuie sa activez eu sa faca updateurile automat...?
    Cam da. Si nu vreau chestia asta...
    How to set up automatic update/download on your PlayStation system | Official PlayStation website: Help & Support

Las ca dau drumu la PS3 cand ajung acasa si pana mai fac eu prin casa diverse e gata.

16. #436 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Tre' sa mai fie si PS3-ul deschis . Poate la PS4 se deschide singur...
    Sau trebuie sa activez eu sa faca updateurile automat...?
    Cam da. Si nu vreau chestia asta...
    How to set up automatic update/download on your PlayStation system | Official PlayStation website: Help & Support

Las ca dau drumu la PS3 cand ajung acasa si pana mai fac eu prin casa diverse e gata.
    Gvingi76 sunt curios sa aflu parerea ta asupra demoului pentru varianta de ps3.

17. #437 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Hmm...i actually like it. Misto ca poti juca si meci in UT.

Observ ca la setari de asistare ai si Lob Pass Assistance. Nu stiu daca a fost si in FIFA 14, n-am verificat, dar daca pt setarea asta ar fi si un filtru la online/UT, sa pot alege LPA obligatoriu off, ce bine ar fi.....

18. #438 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Este un joc Excelent Fifa 15 . Chiar daca Demo - l-am jucat si eu de dimineata si mi se pare super - miscarea jucatorilor - controlul mingiei .. si camerele care se modifica in functie de unghiul mingiei ... incredibil de placut .. si suturile ce reala par .. si paradele portarilor ..

cum se linisteste jocul si cum se accelereaza brusc .. superb

singurul lucru negativ este miscarea nenaturala a jucatorilor de zici ca sunt controlati de o cruce - miscari drepte sau in colturi asa si total nefluide . poate in final release sa fie actualizata miscarea asta total nenaturala - se misca in colturi .

un super joc Fifa 15 . mult superior celor de pana acum , mult peste Fifa 14 .

19. #439 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu stiu despre ce vorbiti sau pe ce platforma l-ati jucat, dar pe PS4 e genial, e absolut fenomenal !!!! cand intri prin alunecari ramane urma pe gazon... se vad interactiunile intre jucatori intre faza, wtf ! e genial. ma joc de doua ore, inca nu pot iesi sa ma joc destiny !

20. #440 SP
    Junior Member forsakenbv's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu stiu despre ce vorbiti sau pe ce platforma l-ati jucat, dar pe PS4 e genial, e absolut fenomenal !!!! cand intri prin alunecari ramane urma pe gazon... se vad interactiunile intre jucatori intre faza, wtf ! e genial. ma joc de doua ore, inca nu pot iesi sa ma joc destiny !
    Nu cred ca esti un gamer care se axeaza pe fifa in principiu, altfel e nasol.
    Am jucat si eu 1 ora pe ps3, jocul asta e SF, sf si inca odata Sf.
    Nu stiu cum sa spun , nu ...e ceva fals in jocul asta, pare pre-programat...spatii prea mari, e facut sa inscrii multe goluri, pt copii,si doar 1-2 faulturi pe meci, cica ''realist, asa ceva nu vezi in realitate.
    Am dat cu Aguero 2 goluri de la 35 de m , se incrie foarte , foarte usor +ca jucatorii se gasesc foarte , foarte usor intre ei, e inadmisibil asa ceva!
    Daca cei de la EA nu o sa faca o modificare, e clar... se vor inscrie cel putin 10 goluri per /meci, mult, mult prea usor.
    P.S: Ca sa nu mai vorbesc de fundasi... la un corner executat de adversar nu poti face mare lucru daca il prinzi pe Silva sau Terry in careu...
    P,S2: Andrewqp, daca tu te joci jocul asta foarte rar, da , e chiar funny dar daca esti un jucator gen " footbal games are my passion " e destul de rau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 386 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 122 ... LastLast