Am 4 Gotze 86 cumpărate până în 20k acum, orice minim 85k. Si o bucată Sturige cu 3000 Acum 20 k la minim.
Am 4 Gotze 86 cumpărate până în 20k acum, orice minim 85k. Si o bucată Sturige cu 3000 Acum 20 k la minim.
eu am vandut tot cu cateva ore inainte sa pice marketu. da n-am mare lucru ,, vreo 2.4 milioane
Messi si Ronaldo o sa fie foarte rari pentru ca multi i-au cumparat cu 13-14kk si daca ii vand ies mult in pierdere. Mare prostie ce au facut astia de la EA.
Eu nu am intrat inca in fifa dupa marea revolutie(intru diseara). Puteti confirma urmatoarele:
- Nu poti sa pui la vanzare fara sa specifici Buy Now Price
- Nu poti sa pui jucatori valorosi la vanzare cu pret de start 150 coins
S-au dus chilipirurile. Daca mai apucai sa cumperi jucatori buni cu pret mic inainte, pentru ca unii puneau la vanzare fara sa verifice ce preturi sunt, acum stii exact intre ce preturi vei gasi jucatorii. Asta ii ajuta pe cei ametiti dar nu si pe cei care doreau sa scoata profit in market. Banuiesc ca nu se vor mai putea lista jucatori sub pretul din Quick Sell.
Sunt curios cat de des se vor actualiza aceste limite...
Sunt mulți cu limite intre 150 și 5000 deci se va putea pune de la 150. Iar la jucători valoroși intradevar este un preț minim, la Ronaldo e 6000000 și un preț maxim la oricare jucător. Dacă nu pui tu un buynow pune el automat prețul maxim
cu banii pe care ii dadeai pe un if aubameyang de 81 iti faci acuma echipa de bundesliga de top aproape, cu tot cu aubameyang in eae bun asa
Cred ca acum ma abitionez si eu sa strang bani pentru AgueroParca spunea cineva ca s-a ieftin... Nu am apucat sa intru.
este o diferenta considerabila intre Aguero 86 si 87! eu din pacate am fost prins cu 3 bucati in trade pile, dar din fericire sunt de 87 iar pretul lor de achizitie este cu mult sub pretul maxim setat de EA pentru 87. Asa ca daca nu fac profit, cel putin nu pierd.
Jucatorii MOTM au un pret mai ridicat fata de variantele lor IF, chiar daca sunt mai slabi din pct de vdr rating, fiindca sunt mult mai rari.
Exemplu:
Coutinho MOTM Rating 82 - Min 200 - Max 400 (infor PS4 market)
Coutinho IF RAting 83 - Min 225 - Max 350 (info futhead)
Atentie: pe futhead informatiile nu sunt 100% corecte, au spus ca lucreaza la preturi si le vor updata pe parcurs.
... asta daca cumva reusesti sa vinzi Aguero 87 la 900k. Eu incerc sa scap de cativa la 700 si ceva de mii si nu prea reusesc...
dar vad ca nu se aplica regula pt toti, pe market sunt Fundasi dreapta din bundeliga Diekmeier la vanzare cu pret 100.000-200.000 pe cand limita lor e 7000-17000. cred ca cei care ii aveau la vanzare pot sa dea relist la preturile vechi
Nici un Ronaldo si nici un Messi la vanzare , intre noile limite adica , doar cei vechi![]()
cine ii are nu ii vinde nici de ai naibii) dar rezolva EA
baga 1000 de fiecare in pachete diseara si ii linistesc pe toti pun pariu
PS se poate face trading linistiteu oricum greu faceam la cei la preturi exorbitant de mici , de exemplu am castigat intre 1000 si 5000 de coins per tranzactie - la 2-3 tranzactii . deci keep calm
.
iar eu care ii vroiam pe messi sau ronaldo - miscarea asta a EA ii aduce din ce in ce mai aproape![]()
e clar ca messi si ronaldo apar ft des zilele astea , se asteptau ca daca le-a scazut valoarea la jumatate oamenii sa nu ii mai listeze , si sa ii rupa in pachete zilele astea pana nu listeaza unii![]()
repet , nici un messi si nici un ronaldo la vanzare la preturile impuseINCA
piata se va aseza in cateva zile asa ca keep calm
Eu voi vinde Aguero la pret mare, garantat! iti trebuie rabdare![]()
eu tocmai i am vandut pe cei 2 de bale la 1.100.000 adica la maximul de pe piata impus de EAdeci keep calm , good things to come
![]()
Problema este ca majoritatea o sa puna la vanzare jucatorii la pret maxim ... cum se misca piata... toti pun la maxim?
Pentru cei interesati: SEAGM vinde din nou coins, 13.20 EUR milionul de coins pentru Xbox.
Sunt tare curios, tehnic, cum fac asta...
Bookmarks