Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 342 of 386 FirstFirst ... 242 292 332 340 341 342 343 344 352 ... LastLast
Results 6,821 to 6,840 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6821 SP
    Member jnku's Avatar
    Eu am luat div 1 de curand, m-am dus sanie pana in div 2 unde abia m-am salvat, dar e pe mana mea, am jucat prost. O sa il vand azi pe SIF Welbeck si o sa imi fac o echipa de Serie A cu toti transpiratii de acolo (Doumbia, Gervinho, IF Mertens, Ibarbo, IF Guarin, Tevez, Palacio, IF Lichtsteiner etc.) O sa joc chip through balls pana ma baneaza EA si o sa sutez incontinuu cu Vidal, Guarin si Nainggolan

2. #6822 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Numai inteligenti pe aici ce isi dau cu parerea. Genii domle. Am zis eu ca ma plang pentru ca am pierdut? Eu am explicat clar ca adversarul mru avea o echipa de 2 bani si ca nu reusea sa ma bata dar pt ca jocul ii da 2 PENALTIURI INEXISTENTE ca atatea sute altele pe care le am mai vazut, in care eu intru clar LA MINGE, doar asa reuseste sa ma bata. Am mai zis-o mai desteptilor voi care sunteti voi campioni mondiali la fifa, ca pe mine nu ma intereseaza daca pierd corect, daca e adversarul mai bun, dar cand se intampla numai erori de genul meci de meci, cum pot eu sa ma simt bine jucand jocul asta? Eu nici daca castig nu ma mai incanta intr un meci in care am asistat la toate prostiile posibile. Si nu, nu joc cu gervinho si ibarbo si nu, nu alerg in linie dreapta, am o echipa cu ronaldo robben , neuer, o echipa cat se poate de legitima si incerc sa pasez, sa joc ceva ce seamana cat de cat cu fotbalul. Va las cu jocul vostru, nu pot sa ma contrazic cu o armata de gica-contra. Puteti sa spuneti orice ca nu imi pasa.

3. #6823 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Joaca PES !!

4. #6824 SP
    Member jnku's Avatar
    Nu e vorba de skill niciodata, te fura jocul

uite aici scripting

5. #6825 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Asta e mai mult bulan

6. #6826 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    eu de aprox. o luna nu mai joc Ultimate Team. Am inceput sa joc la Online Seasons si la Career si pot spune ca e mult mai bine (meciurile sunt mult mai echilibrate si nu m-am lovit de scripting). Ultimate Team a devenit o mare porcarie

7. #6827 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am dat de cea mai tare echipa aseara. Messi TOTY si Ibrahimovici in atac,la mijloc Ronaldo MOTM,Kroos TOTY,Iniesta TOTY,Robben TOTY,si in aparare Marcelo,Boateng MOTM,SIlva TOTY,Lahm TOTY. In poarta Neuer TOTY. Cred ca era vreun arab cu bani ca avea numele echipei Al Hilal si echipamentul echipei. Am castigat cu 2-0. Ori nu prea stia ori scriptul a fost de partea mea

8. #6828 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    au introdus Generations, chestie care a mai fost in UT14...l-au reintrodus in 15 doar ca sa nu credem noi ca stau degeaba...cand ei de fapt stau degeaba
    Attached Images Attached Images utupdate.jpg

9. #6829 SP
    Junior Member cofetaru's Avatar
    aveti idee cand se ajusteaza preturile in ut?

10. #6830 SP
    eu prevad, azi-maine, insa nu anunta niciodata. doar dupa ce s-au modificat

cele 5 ajustari au fost facute in zilele de miercuri joi si vineri pana acum...banuiesc ca tot asa

11. #6831 SP
    Junior Member cofetaru's Avatar
    ms

12. #6832 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    normal trebuia azi dimineata ca ei le schimbau inainte de TOTW , dar se pare ca nu au fost scaderi mari si la majoritatea jucatorilor ca sa faca o ajustare mare .

daca o sa fie un TOTW puternic si toti vor scoate jucatorii la minim diseara , sa fi sigur ca vor scade preturile in masa si vor opera maine poimaine o ajustare .

---------- Post added 08-04-2015 at 12:00 ----------

si apropo de TOTW - sparge cineva ceva coinsi pe pachete de aici ? in caz ca e Ronaldo TOTW diseara ?

13. #6833 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Cred ca ma bag eu cu 50-100k. Chiar daca am sanse infime

14. #6834 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    uploadfromtaptalk1428492875785.jpg

15. #6835 SP
    pareri ?
    ...foarte tentanta mi.se pare o echipa de brazilieni cu Hulk St

---------- Post added 08-04-2015 at 11:36 ----------

e.de deschis packuri aceasta saptamana...ff tentant

16. #6836 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    pareri ?
    ...foarte tentanta mi.se pare o echipa de brazilieni cu Hulk St

---------- Post added 08-04-2015 at 11:36 ----------

e.de deschis packuri aceasta saptamana...ff tentant
    Da...da ce pack ca nu ti pica nik da i in colo

17. #6837 SP
    bag si eu la pacanele 10 pack-uri...daca va fi CR7. altfel nu.

18. #6838 SP
    eu o sa deschid 4

19. #6839 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Cel mai puternic TOTW de pana acum

20. #6840 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Ce pack'uri? De 7.5k.?.. Am strâns și eu vreo 55k... Sa-i bag în pack'uri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 342 of 386 FirstFirst ... 242 292 332 340 341 342 343 344 352 ... LastLast