Ideea e ca la alea mari am primit numai ciurucuri :)
Printable View
Ideea e ca la alea mari am primit numai ciurucuri :)
Eu nu investesc încă în pack-uri :) De 35000 îmi iau un Piszeck sau Cuadrado (asta e mai scump dar oricum)
tocmai am tras un pack de 35.000 .. nu am mai rezistat .. si numai petarde .. s-a dus naibii profitul meu de la primul pack .. sunt cam pe 0 ..
si mai am 2 packuri de tras ..
v-am zis ca singurele pachete care oarecum conteaza, sunt cele de 50k sau 100k dar in momentul in care apar TOTY si TOTS
---------- Post added 10-11-2014 at 13:58 ----------
eu cel putin nu ma bag pana atunci...am iar cam 100k, si inca nu sunt decis daca sa fac echipa BPL sau sa mai astept vreo 3 luni si sa-l iau pe Hagi...
am tras 3 de 35.000 la rand .. mi-a picat doar Mata .. restul ciurucuri ..
dupa 4 packuri de 35.000 in care mi-au cazut Mata si Scheinsteiger .. daca vand tot ce am de pe urma lor .. raman cu aceeasi bani plus vreo 20 de contracte .. pe care dadeam sa zicem vreo 5.000 .
Cele mai de cacao zile (aseara si azi) ... Din liga a 2-a direct in a 4-a :(( ... Am fost violat rau de tot azi , am picat cu unu avea squad fara niciun sens , avea jucatori numai peste 80 PACE : Ibarbo , Doumbia , Giovinco(Doamne ce mi-a facut cu el), Biabiany , Jordi Alba , Salah , Gervinho ... juca un 3-5-2 din ce imi amintesc , a facut peste 60% posesie , practic nici nu pasam bine ca deja era cu 2-3 jucatori pe mine la pressing , nu cred ca avea mai mult de 60 chemistry , am luat bataie cu 6-3 ... dupa acest meci am tras concluzia , nefiind un incepator la Fifa ... e cel mai de c**at FIFA . Dar il voi juca in continuare , pentru ca addicted to FIFA , no ?
Toate ca toate , am deschis un pack de 7,5k si mi-au picat vreo 6 jucatori ... printre Nasri , si inca vreo 2 care valoreaza 1500 ... , deci PROFIT !
da, foarte multi folosesc acest sistem pt ca jocul nu se mai bazeaza atat de mult pe chemesty anul acesta... insa mie imi place acest stil, pentru ca este un stil vulnerabil...pe mine mai tare ma enerveaza cei care joaca pasiv...in divizia 1 sunt multi care joaca park the bus, sau ultra def, iar in atac au 3 oameni foarte rapizi cu care incearca sa alerge sperand ca pot trece ca prin branza..si de multe ori reusesc dat fiind ca acest lucru e mega OP... pe astia care se apara si joaca pasiv nu ii prea pot depasi...
vrei sa spui ca .. nu se bazeaza pe chemistry .. adica pot sa iau orice jucator din orice campionat ca practic joaca la fel ? pai atunci stai sa vezi ce echipe ma apuc sa fac daca nu conteaza :))
n-am reusit sa-l bat pe unu cu 45 la CHEM si 75 rating la echipa, numai no name...s-a terminat 0-0 si eu aveam echipa!!
fifa .... :)))
Am castigat sambata titlul in Div 2 ut... ajun acum acasa sa ma joc... cand ma trzesc ca sunt tot in Div 2
Din cauza la mega pack uri au scazut asa mult preturile la jucatori ?
da .. de la mega packuri e on nebunie ... au scazut si cu 10-15.000 preturile ..
Daaaa.. suny 1.600.000 iteme pe xbox la vanzare... am deschis si eu 2 pack-uri... numai avioane
Am deschis si eu un pack de 35.000... Normal strangeam pt Ramires dar nu m-am putut abtine si mi-au picat doar cazaturi din Brazilia..' 8-}
Sper sa.si revina preturile... am nistr jucatori la vanzare... cu o diferenta de 4-7k mai mult de cat acum pe market...
Cum sa vrei sa crească preturile din nou? Lasă să fie ieftini, sa ia toată lumea, nu mai fi egoist:)
Eu am dat pe hazard 355k iar astazi era 333k la buy now :))) . Oricum o sa creasca preturile :D
hai ca ati ajuns sa faceti ca la imobiliare :)))) hai ca o sa creasca preturile :)) hai ca nu ..
sa vad ce cumpar azi .. alexis sancez de la 88.000 e 73.000 :)) di maria la 189.000 de la 210.000 .. e incredibil ce zi
la ut e plin de buguri dar in seasons mode cu toate ca am unele meciuri in care sunt perioade in care nu imi ies 2 pase cu real madrid ca apoi cand imi ies sa imi distrug oponentii
in seasons mode am o medie de 4 goluri pe meci,8 sezoane terminate cu titlu in fiecare sezon,un record 43-13-4 (nu sunt sigur de cate egaluri am 12,13 sau 14)
ultimul sezon,adica azi, avusesem 5-0-0 si in aceste meciuri nu luasem nici un gol ceea ce e fantastic tinand cont ca avand oponenti cu echipe de 5 stele ar trebui sa inscrie un gol 4-0,2-0,3-0,4-0,5-0
apoi urmatorele 3 meciuri am primit mereu gol 1-1,5-1,5-2
am terminat sezonul 3 cu titlul luat,record 7-1-0 29 goluri date si doar 4 primite
am participat in 2 cupe si le-am castigat lejer din prima incercare
si mai important n-am folosit acele match extra,win
alea le voi folosi ca sa imi asigur titlul in div1
caut om pentru coop seasons si as vrea sa fie mai la nivelul meu ca sa ajungem in div1 coop