2 Mega Pack-uri Moka: in primul - Benatia, J.Low si un Free Gold Item Pack, in al doilea - Sergio Garcia IF, Caceres, Wilshere si Koscielny.
Din pacate, sunt untreadable.
Printable View
2 Mega Pack-uri Moka: in primul - Benatia, J.Low si un Free Gold Item Pack, in al doilea - Sergio Garcia IF, Caceres, Wilshere si Koscielny.
Din pacate, sunt untreadable.
mie mi-au cazut numai mizerii . mascherano cel mai bun din 15 jucatori .
astia negrii din team of the week cand cad ? oricand - sau doar in seara respectiva ? si in ce pachete sunt mai uzuali ?
In sfarsit am si eu noroc. :D Pe langa cei doi mi-au mai micat si Zabaleta si Luiz Gustavo care sunt decenti :) Deja ma obisnuisem cu jucatori sub 76 :))
@: In Pack-urile Free de la EA, UnTradable
Eu ca de obicei.pe 3 conturi..si nimic bun..poate Benatia...dar il mai am odata..in rest numai expirati..
Si la mine la fel.Din 6 pachete,de pe 3 conturi,Pique cel mai bun.
Nu am pic de noroc la pachete...M-a mancat in ...si am tras unul de 35k acum [emoji2]Attachment 239410
Voua va merg calumea transferurile?
Am castigat si eu o cupa F.U.T MAS online, la penalty-uri. In pack, nu mi-a cazut cine stie ce.
eu la offline si in sfarsit mi-a cazut ceva bun .. Tevez si Aubameyang si Boateng .. untradable dar Tevez il foloseam si chiar il vandusem cu vreo 30.000 ..
asta dupa ce la astea de Craciun am fost praf - absolut nimic bun
Mi-a picat Cech la pachetele gratuite de azi. Ce părere aveți de el? Apara ceva? :)
Este foarte bun...l-am folosit si m-a uimit..poate la fel de bun ca si Courtois
Eu nu primesc coins cand joc FUTMAS Cup Online. :| La voi cum e ?
Dar pack-ul il primești ?
Nu am castigat inca, sunt in semifinale, pe primele 2 meciuri am primit coins 0 :|
Voi puteti juca ? La mine nu merge PSN-ul !
Nu mai merge nici la mine.
Probabil din cauza la PSN...
Sper sa imi ramana salvate meciurile macar..
am castigat si turneul offline lejer dar nimic bun apoi azi am gasit 3 megapackuri gratis si mi-a picat doar Costa mai bun ,de suparare am luat titlul in div 2 si cu banii stransi l-am luat pe ramirez, nu mai dau un ban pe packuri in viata mea acum astept sa se remedieze psn
stie cineva o ora pt mentenanta psn ?