ceeee la tine merge fara probleme PSN ul ? pe UK sau pe RO ?
fi atent aici ce echipa doar cu jucatori untradable imi fac :))
https://www.easports.com/fifa/ultima...tq1NMnLGu2:ps3
Printable View
ceeee la tine merge fara probleme PSN ul ? pe UK sau pe RO ?
fi atent aici ce echipa doar cu jucatori untradable imi fac :))
https://www.easports.com/fifa/ultima...tq1NMnLGu2:ps3
Daaa , fara nici cea mai mica problema . :D
Am luat si eu deluxe edition si nu am primit nici un 2200 points trebuie sa fac ceva anume sa le primesc ?
Voi ati patit asa ceva?
Attachment 239493Attachment 239494
Trebuia sa fiu in liga 5, trebuia sa am 18 puncte, 6 victorii 1 infrangere, 3 meciuri de jucat...Am bifat niste chesti in catalog, echipamente si Seasons Win, Draw, o fi de la alea?
Sa ii vinzi .
O sa fie nebunie cu TOTY , o sa poti sa cumperi jucatori si cu 70% mai puțin față de pretul de acum .
O sa ii vand dar azi mi se par foarte mici preturile din cauza pachetelor de craciun.Sper sa mai creasca intr-o zi , doua si ii vand atunci.Tevez de exemplu este 18k acum
Urmareste cateva zile preturile .
Eu zic ca dupa anul nou sa ii vinzi , pana atunci cred ca o sa mai bage pack-uri promo..
ce comedie - imi apar friends online - imi apare cristi ca se joaca dar mie imi zice la PS - undergoing maitenance :))
deci oricum daca lucrurile se misca - va mai dura putin pana se regleaza tot zic :)
packetele sunt pana pe 2 ianuarie .
ideal este ca echipa sa o vinzi intre 2 ian si cand iese TOTY :)
The 2013 FIFA World XI, which EA's TOTY is based on, will be announced January 13th, 2014. Here are the shortlisted players.
deci intre 2 si 13 ianuarie :) ar fi bine sa ii vinzi :)
cred ca asa fac si eu .. si raman cu jucatorii care ii am untrandable din echipa de mai sus - eu zic ca sunt destui :)
Am cumparat fifa digital di nu am primit nici un cod :( am la xbl
am mai primit iar 3 mega packuri gratis si azi dar nimic bun ,am castigat 1 cupa offline si 2 online
Cum ai primit 3 mega pack-uri ? Ca doar in ziua de craciun s-au dat 2:-?
azi ca mi-a mers psn de dimineata ,oricum nu mi-au dat banii le cupe si mi-au dat pachetele 1 finala la offline si 2 la online castigate
Au dat la stiri la Pro TV ca sunt sparte toate serverele Sony, nu doar cele de PS......cica atacul ar fi venit din Coreea de Nord:))))
La voi merge sa jucati fifa online ? Ca mie imi zice ca nu este serveru valabil la xbox one
nu merge nimic. si la aia de ea nu vorbeste nimeni engleza :))