da, il gasesti la categoria Silver. si eu am cautat Stamford Bridge vreo doua zile pana m-am gandit sa caut si la altceva in afara de Gold :D
Printable View
da, il gasesti la categoria Silver. si eu am cautat Stamford Bridge vreo doua zile pana m-am gandit sa caut si la altceva in afara de Gold :D
Ce parere aveti despre TOTW? Mi se pare aiurea ca nu sunt nici Torres nici Messi in echipa.
pai messi va mai avea 3-4 meciuri din acestea pana la sf sezonului...mai mult de 99 nu poate avea :)) iar pt Torres probabil a contat ca deabia si-a schimbat echipa...sau ca meciul nu a fost in week-end
---------- Post added 21-01-2015 at 20:21 ----------
apropo, la ce ora a Romaniei apar jucatorii TOTW in pachete de obicei?..nu la 20:00?
Da , la 20:00 apar TOTW .
---------- Post added 21-01-2015 at 20:40 ----------
Au trecut 20 de minute de cand l-a pus la vanzare :-?? .
repede ai mai citit..pana m-am dezmeticit eu :)))
Primesc notificări pe telefon :))))
urat din partea ta...:)
Daca i-au facut lu Cazorla iar, la fel si lui Costa, puteau sa ii faca si lui Messi :)) nu ca mi-as mai face vreodata in viata asta o echipa de BBVA, dar era fain de tras la pachete :))
am luat si eu la misto un pachet de 7500 .. in speranta sa prind macar un totw ... si mi a picat Lewa . l-am dat cu 100.000 .
sincer e prima mea pleasca din asta ..
l-as vinde pe Aguero cu 360.000 plus astia 100.000 sa il iau pe Griezmann ST 84 . ce zici Cristi .. se misca Griezman 84 , mai bine ca Aguero ?
Si in + Messi trebuia sa fie RW IF,nu CF cum e deobicei.
Cgx : l-am pus la vanzare , in 8 meciuri am marcat doar 2 goluri . A ajuns la 480k .
deci sfatul tau este sa nu il iau ca nu se merita nu ?
Incearca l , depinde si stilul de joc . Poate , te înțelegi mai bine cu el .
o chicat pe x1?..m-a deconectat in min 65...si nu mai pot intra
Am dat azi noapte peste unul cu 8 TOTY în primul 11. Era praf dar ce contează? :) La pauza era 6-1, nu ii înțeleg pe ăștia care baga bani în jocul asta.
macar daca bagi bani...pt ca sa zicem ca ai foarte foarte multi...sa si stii cat de cat sa joci..sa misti ceva...
am dat si eu aseara de unul cu top players...l-am batut cu 2-0 , nu misca nimic :)
omul oricum e blana...din moment ce il foloseste pe Neuer fara chemestry. In cazul de fata, Sirigu apara garantat mai bine ..sau chiar si Ruffier IF...
---------- Post added 22-01-2015 at 10:02 ----------
erau TOTY cei din aparare de a insitat cu Neuer?
n-am fost atent la inceput sa ii vad echipa...eram cu ochiiin telefon pe FB :)) m-am trezit la o ratare de a lui Messi...si zic OPA ce echipa are asta? cand ma uit mai bine in teren, vad cr7, bale, neymar...
Nu mi-a atras atentia jocul lui, desi un jucator bun ma asculta cu urechea la echipa aia...
trebuie sa fac rost de bani pt neymar n-am jucat niciodata cu el.
seamana cu Hazard, doar ca are 5* skill moves