Trading se putea face și înainte.
De la TOTY pana acuma am făcut vreo 15kk
Printable View
Trading se putea face și înainte.
De la TOTY pana acuma am făcut vreo 15kk
Se face mai lejer trading acum, se facea si inainte dar e mai bine acum.
Eu încă vând în pierdere
Pai vreo 3 SIF lacazete
1 SIF De gea
vreo 15 SIF menez
vreo 10 SIF Isco
vreo 30. 40 IF rafinha
tot vreo 30 40 ashley Williams
și as putea continua.
Ai avut ghinion, desi nu as fi cumparat Rafinha si Williams atat de multi. Ai sansa sa recuperezi acum cat e web app down. Doar ca iti trebuie timp foarte mult sa faci bani calumea de tot.
Attachment 243008
Haha :D
Acum am vazut , nu se vede prea bine . L-am vandut cu 1.700.000
Ce ma roade oftica ca 3 Boateng de 86 am gasit azi la intre 12-15k si nu am reusit sa iau nici unu, erau 130k curati pe bucata.
LE: Cristian ai avut noroc mare cu acel Lacazete, adica pe X1 sunt in jur de 650k.
Am 1 milion de coins . am vandut echipa d germania. Ce liga imi recomandati? Sa aiba mijlocasi buni buni
BPL cu Robben!
Principiul DNF nu mai functioneaza ca inainte ? La FIFA14 daca nu ieseai din joc, ajungeai la DNF 1.25, cat era maxim, eu acum mai mult de 1.00 n-am vazut niciodata la match awards si nu ies mai deloc din meciuri, stau pana la final. S-a schimbat felul cum se cumuleaza DNF-ul ? Rar l-am vazut pe la 1.00, si am jucat meciuri consecutive si a ramas pe 0.88 blocat de cateva ori, fara ca sa mai urce.
Problema 2: Am pus ip-ul PS4-ului pe DMZ la router si am NAT2 la network la PS4, ar fi trebuit sa fie NAT1, Open curat, fac ceva ce nu trebuie pe undeva ?
Mie imi da 1.12 acum la Online Single Match, Cred ca o sa mai creasca.
Eu n-am vazut DNF 1.25 niciodata de cand am luat FIFA15. :) Maxim a fost 1.11, ceva de genul. Chiar eram atent la el dupa ce terminam meciurile in F U T Online Seasons, si ramanea blocat de la meci la meci sau chiar scadea. Nu cred ca voi vedea vreodata 1.25 eu. :) M-am uitat pe forumul de la EA Sports, si vad ca o gramada sunt cu problema asta. Fara rage quit, si scade DNF-ul sau nu urca deloc...
Alta maxima de pe f.utmillionaire.com - "1 Million Coins can be sold for $300-$400 if you choose to sell those coins to other players." =))
Cu cat se dau in realitate? :)
Dupa TOTY, erau cam 12$ - 1 mil coins.
Inca se mai vand, azi dimineata 19.04 EURO - milionul de coins
In primul pack pe ziua de azi :D:D
Aha... deci mai ai unul :)