Acum am vazut si eu ca Maxim va avea 5* skill moves...pffff...o sa coste ceva...insa nationala la UT cu el si Hagi va arata senzational in atac... sa vedem cum va arata Marica...
Printable View
Acum am vazut si eu ca Maxim va avea 5* skill moves...pffff...o sa coste ceva...insa nationala la UT cu el si Hagi va arata senzational in atac... sa vedem cum va arata Marica...
Sper sa imbunatateasca comentatorii pt ca sunt de ras spre enervanti !
Am mai jucat si eu cateva meciuri aseara si chiar pot zice ca e o imbunatatire clara fata de FIFA 14. Filmuletul pus de Andrew cu sutul acela mi se pare cel mai bun exemplu pentru asta. Sunt curios ce au mai imbunatatit la Career Mode. Stiu ca nebunia de cativa ani e tot UT, dar unii ca mine mai joaca si Career Mode, iar in 14 experienta a fost destul de nereusita. Si vorbesc de varianta PS4 a lui Fifa 14.
Si eu joc Career Mode, iar in FIFA 14 modul acesta de joc mi se pare batjocorit.
este o diferenta clara de viteza de joc, de tackling, de dribbling, necesita readaptare. Inca nu imi dau seama daca este mai bun sau mai rau :)
Am jucat pe Legendary si mi-am cam luat bataie, de la 0-1 la 0-5 cel mai tare ma enervez cand nu reusesc sa pun piciorul pe minge. Pe legendary tin aia de minge intr-un hal de-ti ies peri albi, se pozitioneaza in asa fel incat tot timpul au cui pasa, te ametesc pana ajung in fata portii. Fara pase pe sus dubioase.
Mi se pare mie sau la aceeasi apasare pe butonul de sut, acum suteaza mai puternic? in sensul ca dau multe avioane ...desi ma astept sa fie undeva pe spatiul portii ca la Fifa14.
Am testat si un gol tipic marlanesc cu fluier de inceput 1-2 cu atacantii, pasa catre defensiva si lob peste toata echipa la marginea careului, portarul a iesit la fel de neinspirat si am marcat cu capul fix dintre mainile lui. Asa ca inca nu am scapat de prostia asta...
Nu numai sutul e mai.puternic ..dar si pasa in profunzime..daca apesi mai tare se duce glont ..nu o mai ajunge atacantul
---------- Post added 12-09-2014 at 08:52 ----------
Mie ce nu mi a placut e camera ..eu joc cu tele broadcast si imi place sa vad mai de la nivelul terenului ..deci mai jos..si aici la maxim.jos e mult prea sus...poate e doar un stadion si asa se vede ...sunt unele stadioane unde se vede d sus orice ai face
Mda, Legendary pare mai greu decat in 14, sau poate e doar nevoie de o readaptare la stilul de joc al AI-ului.
Pasele lobate imi păreau mai putin precise, dar cat timp se poate da gol din kick off, degeaba... Eu imi doresc ca macar sa bage la online filtru in functie de optiunea de asistare la lob pass, macar asa stii ca nu joci cu toti exploiterii...
@nerazzurr din cate stiu depinde de stadion
finess shoot-urile sunt OP anul asta
Amuzant e cat de des poti trimite acum balonul printre ''cracii'' portarilor:D!
eu zic ca in sfarsit fifa e ce trebuie...mai ales la capitolul portari! :)))
https://www.youtube.com/watch?v=A4MSBIbDoiM
Puteti sa o considerati teoria conspiratiei, dar cred ca i-au facut intentionat nedreptate variantei pe PS3/X360, prin simplul fapt ca timpul meciurilor e seara. De ce sa nu fie setat ca pr next gen, adica ziua, in lumina soarelui? Ca sa evidentieze diferentele intre platforme, de parca nu era de ajuns.
Doar o teorie, de paranoic convins :D
Am jucat demoul si pe 360 si pe PC, diferentele sunt mari la grafica, prezentare, insa gameplay-ul e aproape identic. Cu exceptia portarilor, bineinteles, dar in rest, aceleasi animatii, miscari...poate doar traiectoria suturilor sa fie un pic diferita, in rest aceeasi chestie. Pe Ignite insa, toata chestia cu Barclays Premier League arata genial, imi imaginez doar ce ar fi fost daca aveau licenta Champtions League... Singurul downgrade fata de Fifa 14 e publicul, arata foarte pixelat pe current gen, si culmea, cel din Fifa World Cup era mult mai ok:(
Se zvoneste ca demourile pe toate platformele sunt din vremea.gamescom sau pre-gamescom. Deci speranta mai este pt orice bug&stuff.
Sper ca EA sa introduca scoreboardurile de pe nextgen promise pe old gen. Altfel ar fi reclama falsa, ceva nu foarte frumos
Cu gameplayul de acum si cu grafica de la fifa word cup(eu am jucat doar demo, dar tot era misto) o sa iasa perfect fifa15 pentru ps3...
Chiar imi place gameplayul de la fifa15, e mai realistca niciodata si poate sa primeasca si alte imbunatatiri, sper din toata inima sa mai lucreze si la grafica, ca inca nu am bani de ps4:((
Nu esti solo, sollo :). Si eu voi ramane cu varianta de ps3 anul asta si sper la o grafica cel putin ca la Wc 2014
---------- Post added 13-09-2014 at 08:25 ----------
Imi cer scuze pentru dublu post, dar am o dilema pe care nu cred ca a mai adresat-o cineva pana acum.
Satan Ibrahimovic are 5 star skills in demo. E posibil sau chiar probabil sa aiba in varianta.finala 4*, dat fiind ca EA a anuntat deja ratingul sau si.toate cele?
Vin si eu cu o parere, in mare parte pozitiva, zic eu.
Parti pozitive:
-E mult mai cursiv, suturile din unghi sau la coltul lung nu mai sunt overpowered, pasele cu L1+triunghi sunt normale, fara loc de abuz, la fel si cu loviturile de cap din corner sau actiune.
-Detaliile grafice si sonore, animatiile noi.
-Portarii. ( care intra si la negative )
Parti negative:
-Portarii. Se arunca frumos, toate cele, dar sunt cam prostuti, desi s-a dorit exact schimbarea acestui lucru. Daca scoti tu portarul cu triunghi, fuge fara tinta, e prada usoara pentru atacant,nu reactioneaza deloc. De asemenea, are de multe ori iesiri haotice pe centrari, scapa mingea din maini sau ii cade in cap si intra in poarta ( dupa cum se vede in clipul de mai jos ). Sa speram totusi ca aceste probleme minore o sa ramana doar in demo fiindca in rest jocul e genial. Nu imi amintesc cand am fost asa de entuziasmat ultima data pentru un joc si am jucat asa de mult demo-ul... cred ca doar la FIFA 11, dar nu sunt sigur ca am fost la fel ca si acum.
-O alta parte negativa ar fi previzibilitatea. Dupa o zi, am inceput sa joc pe Legendary, oponentii nu cauta sa te surprinda, arunca aceleasi atacuri incontinuu, in cautare de spatiu sa ramana singuri cu portarul. Nu am primit niciun sut din afara careului de la ei.
-Nu lasa deloc avantaj cand e offside si nu mai alergi dupa minge, sau offiside-ul il da cu foarte mare intarziere.
Si video-ul, dintr-un meci jucat pe Legendary: https://www.youtube.com/watch?v=Tz3rpgIUKYE
Mie mi se pare imposibil de marcat din afara careului. Ca sa nu mai zic ca și de la 16 m nu reușesc sa dau gol :(
Probabil greșesc undeva dar nu înțeleg unde :(