Nu ştiţi voi să jucaţi, jocul este 100% real :))
Printable View
Nu ştiţi voi să jucaţi, jocul este 100% real :))
real este, pt ca exista si il jucam, logic, nu? singura lui problema este scriptingul...bugurile si glitch-urile, dupa cum am mai spus, sunt parte din orice joc
IN-FORM-ul de aseara, la pack de 7.5k.
l-am vandut imediat la pret maxim dat fiind faptul ca nu erau disponibili pe market. de ce oare nu erau? pt ca EA a setat pretul intre 50 si 100k pt un jucator bun cu rating 85. Nici acum nu este pe piata!
Eu nu aveam ce face cu el asa ca l-am dat.
foarte ieftin zic eu
intradevar, insa EA o sa taie si pretul asta de 50-100 si o sa-l bage 30-70 ...dupa care 20-50 ...
Tendinta lor asta este si asa s-a intamplat cu toti jucatorii. am urmarit cativa jucatori IF si in urma celor 5 valuri de modificari pretul lor a scazut de pana la de 3 ori...
Asa ca acum...ori folosesti jucatorul ori il vinzi pentru ca valoarea lui nu va creste, asa cum era inainte, ci va scadea!
pai ma uit la legende..zola de la 1300000 a ajuns la 480k, lol..daca tineam coinsii, cred ca pana in mai ii aveam si pe hagi si pe cr7 :))
---------- Post added 26-03-2015 at 09:38 ----------
oricum, asa ieftini vor fi in fifa16, insa ieftini comparativ cu ce a fost pana acum. Daca tinem cont ca nu se va mai face trading atat de usor, de fapt ca sumele castigate din urma trading-ului nu vor mai fi atat de mari, si ca majoritatea coinsurile se vor castiga doar din turnee si meciuri, atunci preturile vor fi normale.
Attachment 246097 a jucat cineva cu el? Se merita sa l iau sau raman cu doumbia? Ms
e mai bun la finalizare decat Doumbia..l-am avut cateva meciuri cand faceam trading..am zis sa vad cum se misca... Nu pot sa spun daca e bun sau nu, pt ca l-am jucat prea putin, insa e bun in fata portii..cum era de altfel si in realitate...
Eu l-as lua pe Inzaghi, chiar daca-i mai scump ca Doumbia si nu atat de rapid.
Ce sa-i faci, e din generatia mea si-s nostalgic dupa felul in care era pe teren... :)
mai exact in fata portii, ca pe teren nu prea era :))..atacant mai oportunist nu am vazut niciodata in fotbal..
---------- Post added 26-03-2015 at 10:55 ----------
adi, ai tras pachetele de 50k?
un exemplu clar Pique pt care nu se trag pachete asa mult , cel putin eu in perioada asta nici nu ma gandesc sa trag .
pai daca nu iti cade ibra nici nu are sens sa tragi pachete . sa bagi 500.000 sau 1.000.000 in pachete si sa iti cada 1-2 negraci de 50-75.000 ?
stai linistit ca daca nu era price rangeul Pique era aproape 1.000.000 sigur , asa usor usor o sa apara pe piata in maxim o saptamana la pret minim la 50.000 si la urmatoarea reducere va fi redus la 37.500 dupa la 25.000 si etc .asta e efectul schimbarii regulilor in timpul jocului .
sunt curios daca pana la urmatorul TOTW mai scad preturile prin price range . e clar ca vor sa termine si tradingul si siteurile de coinsi - si lumea doar sa se joace sa ia ceva jucatori , iar pt pachete sa ia fifa points si sa nu mai foloseasca tradingul sau siteurile de coinsi .
Inzaghi era un marcator. Cand avea minge era nasol de apararea adversa...
Pachete - nimic n-am tras. Mai am doar 850k si ma tot socotesc daca sa nu-l iau pe Lahm IF la mijloc.
Banii i-am facut vanzand aprox. 1000 jucatori ce-i aveam in club din pachetele trase de-a lungul timpului. Am scapat de tot balastul de acolo, macar acum pot sa le tin evidenta :)
daca joci acel 4-5-1 si vrei ca lahm sa fie singurul mijlocas central, eu zic sa te mai gandesti. Parerea mea e ca iti trebuie in acea zona in mijlocas puternic cu def mare.
nu e o tactica stralucita pe faza de aparare.. :)
mda, cred ca e tactica "tika-taka", posesie prelungita, pase, etc... mai dai si cate un gol din cand in cand daca-l tin picioarele pe Hagi... :))
am jucat iar turneul ieri, le-a picat server in finala :)) initial nu mi-au dat dnf, am zis ca joc azi finala. cand intru azi in Fifa "it seems you got disconnected...." :))
Eu nu inteleg ce vreti voi, in loc sa va bucurati ca preturile incep sa scada voi tot va plangeti. Pana la urma ce vreti ? Sa aveti doar CR7, Messi, Ibra, Bale in echipa ? In loc sa invatati sa jucati cat mai bine voi cautati modalitati sa faceti cat mai multi bani sa il luati pe CR7, Messi, etc, ca dupa sa va plangeti ca e scripting, eu ratez cu CR7 10 suturi si adversarul imi da din 2 suturi 2 goluri cu un jucator no-name .
No offence :)
chiar ma, ce vreti ?!!!! :simpson: