Sergio Ramos =D> .
LazyDaniel83 playing FIFA 15 on 30 Mar 15
Printable View
Sergio Ramos =D> .
LazyDaniel83 playing FIFA 15 on 30 Mar 15
Nici PES15 nu e mai presus de FIFA, uitati ce gol i-am dat unui coleg :))
https://www.youtube.com/watch?v=82iKLn3zW-k
:)), lol
Iar nu merg servarele lui peste prajit...de caca !!!!
va merge FIFA ? Diego Costa foarte bun
E investitie sa iei pachete de bronz de 750, se vand binisor jucatorii, dar si consumabilele.
Pana la ora 11 o sa fie mentenanță " Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 9pm UK/1pm PT. Thanks for your patience." ...:|
@djelis82. Asta părea un jucător oarecare, avea 56-58 (nimic special), nu am verificat preturile înainte să-l pun la vânzare,am pus licitație default, și nu știam de unde sunt banii.Eu joc UT de 1 săptămână, nu ma pot abține și sparg banii pe pachete :))),până acum nimic special ..nici măcar jucători de 5-10 k.(am prins Di Maria la un pack bonus,dar nu îl pot vinde :() .am scos ceva bani pe consumabile
Iti pica asta: Marvell Wynne FIFA 15 - 64 - Ultimate Team *** Stats | Futhead si te-ai scos :>
Pana Îți pica ala , cheltui dublu pe pachete .
O sa ne pregătească ceva EA care o sa surprindă pe toata lumea , din ce am citit pe twitter . :))
Ce au de gand sa mai faca?
L a incercat cineva pe welbeck lw in form? L am cumparat ca sa l joc in locul lui hazard care mi se pare foarte usor de deposedat. Vreau sa stiu daca se merita si motm welbeck.
Legat de jucatorii de bronz: in ultimele zile am redescoperit placerea de a juca FIFA sub alta forma, departe de disperati care-i alearga pe Doumbia si Ibarbo pieptis spre poarta. Am folosind o echipa pe care o am de 2-3 luni dar din pacate am lasat-o deoparte pana acum.
Se joaca cu totul altceva cu asemenea jucatori...
Am norocul sa fi format echipa la inceputul anului, cand preturile erau altele. Acum costa o mica avere:
Bronze 2 | FIFA 15 Ultimate Team Squad | WeFUT
Cu ceva bun nu cred :))
Și eu am făcut o echipa bronze, sa joc turneul acela online.. Dar mai am de schimbat,primu pe lista, un portar.. Ce am acum (parcă Vidal) e praf.. Nu scoate nimic. Echipa formata din francezi.
Facem, facem... :) maine seara o sa stau online mai mult
Sa-l vezi pe Bolly cum fuge... nu-ti mai trebuie Ronaldo sau Messi :o
Am tot incercat sa joc la cupa online de bronz dar nu prea ai cu cine, nu sunt doritori aproape deloc...
ii 11 , de ce nu merge ???
Scheduled online (***) maintenance has been extended. Estimated up time: 10pm UK/2pm PT. Thanks for your patience.