salut..ce level esti ?ma.poti ajuta cu un gift?
---------- Post added 22-04-2015 at 13:10 ----------
am inteles ca ai level mare
Printable View
Pe PS4 te pot ajuta eu...am level 80 .
Ms frumos dar pe X1 ma intereseaza...am uitat sa l intreb pe ce platforma e...imi trebuie sa maresc transfert list la 100
este PS4 si CGX, ReddyBo este X1 daca nu ma insel
Si ReddyBo ce level e ?
te ajut eu, diseara, lasa-mi pm pe x1, 74 lvl
---------- Post added 22-04-2015 at 16:44 ----------
Bogdy84 e id
Pai te am in lista...dar la ce level e acel gift? stiam ceva de 83
HazarrrrrrrrdAttachment 248033
bagati pachete! care trage primul IF? :D
PS: dupa ora 20:00
Sa nu mai aud niciodată de pachete . Mai bine cumpar jucatorul respectiv decat sa bag banii in pachete si sa nu iau nimic .
hai ma.... "Sa nu mai aud niciodată de pachete" vrei sa caut pe forum cand ai mai zis asta de XX ori ? si ieri ai bagat pachete? =)))))
100-200k asa :)))))) . Zic asta cand nu iau nimic =)))))
eu cred ca bag vreo 100.000 in astea de la totw de dupa 8 :)
si trag si alea 10 de 25.000 adica inca 250.000 care sunt de tras pana in 8 ca am vazut ca e MOTM Neymar .
300-400.000 merita incercati pt cei 2 - merge merge , nu merge nu merge :)
Da , da ...asa ai zis mereu :))) si parca ziceai ca nu iti place Hazard , ca e praf . :)
pai asa am facut am bagat doar cateva sute de mii atat , serios asa fac - o sa vezi , pai pt vanzare il vreau pe hazard nu pt mine , poate daca il baga cu atribute marite in TOTS da , dar asta normal nu imi place deloc :( :)
Atribute marite ? Balance si pace ? :)))))
Sunt pe PS4. Nu te puteam ajuta.
Cred ca nu o sa inteleg nici daca iti dau tie controllerul :)) . Adica nici nu am insistat pe chestia asta, singurii bani pe care ii am si cu care am facut echipa i.am capatat din trading cu consumabile si din jocuri, mai mult cupe online/offline.
E un moment bun de tras pachete si azi si maine avand in vedere ce meciuri sunt :) .
M4nU370 intra in party si ai sa vezi ca nu ai nevoie de controller ca sa prinzi miscarea ;)
din alea 10 pachete de 25.000 , mi-a picat doar :