Oriunde ai juca o sa te loveati de acelasi lucru pasa printre+lob
Printable View
Oriunde ai juca o sa te loveati de acelasi lucru pasa printre+lob
Oriunde ai juca tot dai de handicap anu asta.Si nu mai se tine cont de faptul ca ai echipa mai slaba, sau altceva.
https://www.youtube.com/watch?v=6ptOr7CcId8
discutia e larga . dupa parerea mea exista 3 categorii mari de jucatori cu 3 categorii mari de echipe .
1 . jucatori buni cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .
2 . jucatori medii cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .
3 . jucatori slabi cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .
fiecare dintre noi suntem in mare intr-una din categorii , si ne intalnim in meciuri cu cineva din alt tip de categorie .
nu putem generaliza deci intalnirile cum ca daca are echipa foarte buna e slab , sau daca are OP sau echipa ieftina si joaca ft bine .
sunt meciuri si meciuri , categorii si categorii .
in cupe de exemplu scriptul te distruge , dar in divizie nu e asa agresiv de exemplu . sunt cazuri si cazuri
Lasa-ne ma cu ctegoriile tale ca esti pe langa subiect. Invata si tu unde si cum se pune virgula ca nu stau sa deschifrez ce porcarii scrii tu pe aici. Nu are nici o logica ce ai spus, invata sa te exprimi in scris.
@: De unde stii tu ca nu e scripting in divizie ? Ca in party ne ziceai ca nu ai mai jucat de o luna :)) .
LE: Mai bine ramai tot pe Offline, ca Online-ul nu e de tine ;) .
eu inteleg ca esti complexat ca nu ai consi in UT , ca am de vreo 10 ori mai multi consi ca tine si mai multi ca toti tovarasii tai adunati .
si ca in meciuri directe v-am batut pe toti , si am victorii mai multe in meciuri directe cu absolut toti , dar sa ataci la persoana pe forum , fara nici o legatura cu subiectul e josnic :) dar sti ca iti sunt superior si te macina nu ? :)) ft urat din partea ta , dar te inteleg :)
dar mi-e mila de oameni ca tine , sarac si fara viata sociala . descarcati altundeva frustrarile , barfele ieftine si minciunile prietene . deci cand vb eu ceva , iei pix si incepi sa notezi cand sti ca ai mai multe infrangeri si mai putini consi - sunt acrii strugurii nu ? :)))
cu mine nu iti permit sa mai vorbesti ca nu ai valoare sa vb cu mine , vb cu cei de teapa ta mica , si orice dialog cu tine il voi considera atac la persoana , si vei avea report post - uri pana vei fi banat aici .
eu inchei dialogul cu tine si cu amicii tai , pt a nu face flame aici din respect pt ceilalti useri , si cine continua dialogul fara treaba cu UT sau cu Fifa , sa fie banat .
Viteza + triunghi , numai asa ne-ai batut . Cand am jucat si noi cu jucatori de viteza ai început sa plangi sau chiar ai dat quit game in min 60 la 5-1 . Du te la offline si ca online ul nu i de tine . 😂😂
ON : apare TOTS astazi ?
Am un ronaldo, oare mai am cand sa il vand fara sa ies in pierdere?
Pe PS4 a ajuns la minim , azi dimineață cand m am uitat eu .
depinde cu cat l-ai luat :)
TOTS...nu cred ca apare saptamana asta, au anuntat destul de clar ca inainte de TOTS vor baga ceva update-uri.
Quote:
Until TOTS, we’re going to be introducing brand new content starting next week to honour Player of the Year, club promotion, and relegation battle heroics amongst your favourite leagues.
pai l`am luat cu 5.775.000. mai cresc preturile? parerea vostra ?
la Messi si CR7 vor scadea, sanse de crestere nu sunt.
hmm Diego Alves, am nevoie de el :)
Eu l-as vrea pe alesandrini 😂😂
Si eu il vreau pe Diego Alves :D
@: namename vinde-l pe CR7 cat mai repede pentru ca o sa ii scada pretul zilele astea ( zic eu ) :) .
Poate chiar la noapte :D
L.am vandut cu minimu. Am pirdut 500.000 cu taxa masii si ajustarea de preturi
Am trecut si eu pe xbox one la fifa.Poate cineva cu level mare sa mi dea gift urile pt transfer list?
Id ul meu este ghislaigend.Multumesc.
Unii il au pe Messi, CR7. Eu il am pe Doumbia :))
https://www.youtube.com/watch?v=Awc0dRvLbSA