Aguero
Printable View
Aguero
L am avut pe ala de 87 ..e bun dar parca cam firav..
Incearca tots , e mult mai bun ca cel de 87
Pai Messi sau Ronaldo e mai scump va Aguero , cum nu ai bani ?
Aguero tots e 1 mil..
Poate 2.5mil vrei sa spui :)
Pe xb 1 sunt eu
My Team :D
:D welcome to the club!
Și momentan asta e echipa.
cat ai dat? nu pare sa fi picat in pack
My team..Gica Bolasie si Bale dupa min 1..Attachment 250755
diseara sparg si eu toti cei 90k pe pachetele de 50k :)) desi stiu ca nu o sa pice nimic si mai bine i-as tine pentru muller si bellarabi :))
Cine stie cand apare Serie A tots?...maine care din ele este?
Bolasie 84 (TOTS) vs Hazard 88 pe pozitie de LW?
Pana cum Hazard se misca foarte bine, chiar si cel regular.
Am un Bolasie 79 pe pozitie de ST care si el se misca foarte bine, insa vreau sa incerc Theo Walcot IF 82 (ST) in combinatie cu Bolasie 84 LW ,
Ori daca fac rost de bani incerc Theo 82 ST, Hazard LW, Bolasie 79 CAM (in locul lui Cazorla 90 tots).
Imi place Bolasie ca are forta..si viteza si centreaza super bine...cum e Casorla tots ? ...mi se pare ca arata superbine
ieftin Ronaldo :)))
---------- Post added 02-06-2015 at 10:00 ----------
eu am folosit bolasie ala regular LW...si mi s-a parut superb pt un card asa low rated...inalt, viteza, super skill... L-am folosit destuld e mult acum cu turneele astea BPL...
Cazorla TOTS se misca foarte bine, are un sut fantastic daca prinzi culoar bun. in 19 meciuri am marcat de 5 ori, nu e cine stie ce insa am avut eu vreo 2 zile foarte slabe in care am pierdut pe banda rulanta :)
Bolasie in schimb am 42 meciuri si 32 de goluri, desi are pace 88 fuge mai bine decat unul cu pace 93 fiindca are fizic excelent si asta il ajuta sa mentina ritmul de 88 pe cel putin jumatate de teren. Cu greu reusesc fundasii sa ma ajunga atunci cand o iau la trap cu Bolasie :)
Hazard cu pace 89 este ajuns din urma pe linie dreapta in maxim 30 de metri daca nu schimb directia. Din cauza fizicului slab in comparatie cu Bolasie.
Joc cu Bolasie de la Silver incoace si nu a dezamagit niciodata :) e BEAST!