Eu il iau pentru PS3, sper ca nu voi fi singurul.
Printable View
Eu il iau pentru PS3, sper ca nu voi fi singurul.
Daca va prelua din gameplay-ul modului de WC ar fi un punct in plus! Dupa 3 saptamani de W.C. am jucat 3 meciuri in F.uT. ... parca era prima data, totul se derula cu o rapiditate incredibila, pressing ireal, n-ai timp de un dribbling, n-ai timp sa-ti faci mingea de sut...
Asa ca trag sperante ca vom avea parte de gameplay-ul din W.C (eu cel putin)
Chiar asa bun e?
Este diferit! vezi terenul mai bine (nu ma refer la camera) viteza jucatorilor este mai reala si mai usor de controlat, la fel si driblingurile ies mai bine, luptele umar la umar sunt mai intense iar faulturile mai rare pt ca si deposedarile se pot face usor daca esti atent. In mod evident este diferit de F.U.T 14.
Ti-am spus..am bagat aseara 3 meciuri in F.uT si m-am speriat, sper sa putem accesa modul de W.C pana la aparitia Fifa15 :)
greu de spus ceva :)
stand by pentru XO .. se pune accentul pe atmosfera din jurul meciului,ideea de a fi ca o transmisie TV(PES sta bine demult la acest aspect) .. mai mult pe partea grafica cu cateva adaugiri in gameplay,sezonul asta .. oricum,va fi un fifa mai bun ca precedentul .. asta se intampla de cateva sezoane incoace,ceea ce este bine .. ;)
poate va fi ceva mai ieftin in varianta digitala,chiar daca ma indoiesc .. :-B
O noua dificultate pentru cei nu prea experimentati in FIFA .
Attachment 227165
Nu prea merita ,da fie .....
E vorba de marketing, nu cat merita.
Va fi cu siguranta bun, totusi mai mentin minus-uri si pentru viitor. La 16 ce mai sa mai corecteze?:>
cam la ce pret sa ne asteptam ? sa stim ce facem cu pusculita :)))
Au primit feedback cu multe chesti din joc şi au spus că au lucrat la el, eu unul sunt mulţumit de ce am vazat până acum.
eu l-am luat cu 199 pe pe altex pt ps3+ dlc livrare 26.09.2014 si fifa 14 si wc mi au ajuns exact in ziua in care ei zic ca e disponibil
Aveti aici preturile:
Rezultate căutare pentru: 'fifa 15' | ALTEX
In functie de consola si editie...
Sfat amical :) , va recomand sa nu il luati din prima zi de la magazinele noastre , mai asteptati cateva zile / poate o saptamana ... vor aparea oferte pe forum , mai ieftine ca la Altex
LE .. si experienta spune ca acel pret de 199 pt ps3 / xbox se va modifica in ziua lansarii
Se modifica, dar nu in bine. La pre-comanda va fi aproape mereu mai ieftin. Cat despre calitatea jocului, asa tot incearca sa ne duca cu presul an de an. "Inovatii" si nu prea, gazon care se strica si steag care se misca (MUCH AMAZE). Mereu baga si ceva cu fizica balonului, fizica jucatorului si cand bagi dvd-ul iti dai seama ca ai dat banii pe un roster update. Intri pe on-line si dai de toti zmeii de 12 ani care iti fac celebrarile cele mai stupide si lasa toate reluarile pentru orice actiune doar sa te enerveze dupa ce ti-au dat gol cu cine stie ce glitch sau a "transpirat" maxim pentru el, vezi fuga maxima pe banda-centrare-gol. Cred ca dupa COD, FIFA are una dintre cele mai urate comunitati de gameri.
O sa fie un joc pacatos, printre putinele pe care le joci tot anul si la care te intorci chiar daca stii ca iti face nervi. Sper ca intr-o zi, nu foarte indepartata, cineva de prin studiourile Konami se va trezi din somnul de veci si va face o mica revoutie acolo. Sunt singurii care are putea sa faca ceva foarte aproape de ce trebuie sa insemne un simulator fotbalistic. Au aratat ca pot sa faca asta in trecut si ar fi o gura de aer proaspat.