Aici deacord cu tine 100%..au prea exagerat cu viteza,de 2 ori ajungi mai repede dintr-o poarta in alta,apropo...a cumparat cineva fifa 15 pt xbox 360?
Printable View
Aici deacord cu tine 100%..au prea exagerat cu viteza,de 2 ori ajungi mai repede dintr-o poarta in alta,apropo...a cumparat cineva fifa 15 pt xbox 360?
Facem...abia astept....ma bag si eu...cine vrea sa joace id meu este bosuiocmarius(PS3)
Minutul 90 .. baietii alearga ca-n primul minut , zici ca au mancat jaratec ... Bravo EA !
Patesc doar eu sau e mult lag ?
@tudomih : te ajut eu dar cand ajung acasa .
Hai că îţi dau eu.
Tudor ți-l dau eu dacă îl mai am. Lasă-mi un PM cu PSN id.
PSN id: tudo_mih. O sa intru in 10-15 minute. Va multumesc tuturor.
LE: Gata, m-a ajutat sevenfury cu gift-ul. Va multumesc tuturor, raman dator.
Pe cat l-ati tot comentat, mie Fifa 15 imi place. Nu sunt jucator de UT, joc career mode aproape mereu, uneori si be a pro. Diferente fata de 14 ca gameplay nu sunt, dar grafic arata mai bine. Tot pe PS4 am jucat si 14-le si arata mai bine 15. E mai fluid, mai cinematic, mai frumos. Are inca buguri multe in joc, in meniuri uneori merge extrem de greu, mi-a busit si consola odata, mi-a stricat o salvare si la un meci adversarul nu a vrut sa bata out. Din minutul 51 pana la sfarsit. Si m-am uitat cum trecea timpul. Avea si 1-0.
Anyway, eu sunt multumit de investitie. Am luat 14 la lansare impreuna cu consola si l-am scos la 40EUR. In mai l-am vandut tot cu 40EUR. Acum am prins jocul cu 45EUR si in mai o sa il dau tot cu 40. Niciun joc nu isi pastreaza pretul atat de ridicat pe durata anului. Desigur ca nu vorbesc de Romania, dar eu pur si simplu nu am nimic de pierdut sa il iau.
Am avut o finala de EURO 2016 si am innebunit in timpul jocului, credeam ca imi iau campii la 2-0.
http://youtu.be/h0QPPeXgBWk
Pt. cei care tot îl laudaţi modul online este făcut varză, până şi 14 este mai bun, acolo ăi cât de cât o defensivă.
Da super, am jucat 4 meciuri toate castigate si am primit doar 3 puncte din care si un lost. Sper sa remedieze UT.
Cei care ati cumparat fifa 15 full game pe old gen,cum ii?La grafica ii mai urat ca la 14?Sa stiu daca sa imi cumpar sau nu.
La UT se rup ăștia în draci. Am 3 atacanți accidentați :)
schimb 11k ps pe 10k xbox
o intrebare pentru voi dragi iubitori de fifa(nu sunt mare fanatic)dar azi mi am propus sa ma duc sa-l cumpar. La 14 stiu ca in modul cariera am jucat 15 sezoane,grabit ce-i drept,cu simulate la greu.aveti idee daca la 15 e la fel?nu inteleg atunci pt ce mai exista academiile alea,gasesti un jucator ft bun si nu te poti bucura decat un an-2 de el ca apoi sa se termine jocul?