Crede-ma ca as fi ajuns in liga a 2-a. Nu sunt genul de jucator care sa profite de tot ce e slab in jocul asta.
Printable View
sa nu dai foarte repede next, ca am patit si eu...cand mergea aplicatia pe web...
---------- Post added 02-10-2014 at 11:51 ----------
@tdkftw - ai perfecta dreptate..daca nu traiam asa ceva, nu te credeam... jucator cu 85 curve, si 87 finishing dau niste suturi mizere...rateaza cu poarta goala, etc.. bara se opune la cele mai clare ocazii de gol... daca nu traiam pe pielea mea, poate nu te credeam si spuneam ca exagerezi...eu dadeam mereu vina pe ghinion...insa nu cred ca e doar ghinionul de vina...
Mda...doua meciuri în care nu primesc nimic. Pierdere de minim 3000 coinsi.
Va merg serverele? Nu imi gaseste niciun player online...
Din cate am vazut, PSN-ul e picat si nu merge fifa decat offline...
primele mele echipe decente:
https://www.easports.com/fifa/ultima...yEiMfGbDBJ:360
https://www.easports.com/fifa/ultima...IaUBEibDBL:360
https://www.easports.com/fifa/ultima...y36QTnLpwg:ps3
Asta am reusit pana acum, sper sa reusesc sa il iau si eu pe di maria cat de curand si un fundas stanga
costa ceva o echipa ca a ta, care seamana mult cu ceea ce imi place si mie in BPL(as vrea un lukaku si un Lloris in plus)..dar ai facut coins destui din atatea meciuri...
L-am avut pe lukaku, remy si sturridge sunt peste el. Kompany, walker, willian, cahill sunt picati la pachete:))) am avut si putin noroc
pentru mine subotic e excelent...la fel si naldo... sunt inalti, nu sunt nici foarte lenti... alternative mai bune ar fi doar Hummels si Boateng... Schmelzer nu e extraordinar...nu il recomand, insa in lipsa de fonduri am apelat la el... Nu ti-as recomanda linia de mijloc insa...poate intre maxim si kagawa... Mai degraba ar merge Mkhitaryan, are H/H...si un Gundogan sau KP Boateng care e foarte puternic
---------- Post added 02-10-2014 at 14:49 ----------
si inca ceva... Kalou e un mare ratangiu:)) cu stangul, desi are 3* , nu prea nimereste poarte, indiferent ca e cu poarta goala sau nu. Vreau sa il incerc pe RAmos sau Aubameyang, caruia trebuie sa ii i-au un position changer...insa era aseara undeva la 3k rm-rw... in conditiile in care sez trecut se vindea cu 150 coins
Asa este la inceput, specula pe orice :))
Disera il bag si eu la treaba, inca nu-s hotarat ce echipe sa-mi fac, dar una sigur o fac de bundesliga.
cati coins ai?
preturile vor scadea in timp ... l-am luat pe Turan cu 3,5k ... si pe 27 septembrie nu gaseam sub 9k , nu e cine stie ce jucator... dar pana ajung la un LM mai bun ...
eu visez la un 4-3-3 cu reus-lewa-auba :P gundogan-schewein-kpb , alaba-hummels-boaten-piszcek... dar mai am de mancat pana sa am coins necesari...
in fiecare an au fost preturile mari...
Eu nu inteleg cum fac unii trading cu foarte multi coins in perioada asta, adica de dimineata pana seara se schimba pretul la multi dintre jucatori :|.
@reddyBo la asa ceva visez si eu, dar... :) pana atunci vreau sa-mi fac o echipa de genul : Adler > Jansen Subotic Sokratis Großkreutz > Gustavo (singurul CDM) K.P. Boateng Gundogan(sau ceva mai ieftin acum la inceput) > Traore Immobile Shaqiri :)
Daca vine cineva cu o parere, nu ma supar :))
eu zic ca e prea lent immobile, in fifa15 se pue accent pe viteza...o sa te convingi...
Eu ma oftic ca nu am timp sa joc... si nici aplicatia nu pe tel nu imi merge pt trade..... sunt plin de nerviiii..... de vineri pana azi am jucat de cat 8 meciuri :(((