Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 296 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 5911

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #1241 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Da. Am primit eu mail de confirmare si la precomanda si ca le-a intrat in stoc.

2. #1242 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Stie cineva cat timp mai ramane pretul la The Witcher 3?

3. #1243 SP
    Member marv's Avatar
    probabil pana la final de luna. Sfatul meu ar fi sa-l iei acum. Sau daca chiar tii la bani, poti sa mai mai astepti si sa-l iei 2nd hand la 100 RON de pe forum sau olx.

4. #1244 SP
    Junior Member opolis000's Avatar
    Ehh , am trecut si eu prin pre comanda , la GTA V . Comandat pe 14 aprilie si venit pe 16. A fost totul ok .

Duminica am hotarat sa imi cumpar niste componente ptr PC (PC nou) si de duminica pana acum 2 dintre produse au disparut din stoc, iar acum mai fac o comanda, ca sa vina 2 , iar pe una din ele o voi accepta.
    Aici ce sa mai ceri ? Am sunat la relatii clienti dar n-ai ce face, adica serios, ei nu pot face mai mult decat a iti da o informatie pe unde e coletul . La mine componentele sunt 50% ca vin 50% ca nu vin .

P.S: Faceti cat mai repede comenzi / s a m d , mi-a spus unul de la relatii ca anul trecut au fost probleme mari la altex, pana in februrarie a dus "Black friday" la livrari. Nu va imaginati ca nr. afisat va merge de black friday. Multa bafta

5. #1245 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    mdea. eu vreau sa iau Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition PS4 care e la 244,93 Lei si de fiecare data imi da A aparut o eroare în timp ce procesam comanda. Incercati mai tarziu.

Am o ora de cand tot incerc

6. #1246 SP
    Junior Member shinorbi's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    mdea. eu vreau sa iau Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition PS4 care e la 244,93 Lei si de fiecare data imi da A aparut o eroare în timp ce procesam comanda. Incercati mai tarziu.
    Eu am eroarea asta de mai bine de un an de zile. Mereu sunt nevoit sa comand fara sa ma loghez.

La un moment dat i-am contactat telefonic, si ei mi-au recomandat acelasi lucru.

7. #1247 SP
    Member b615dub's Avatar
    A comandat cineva MK X de MG? In factura imi apare 99 lei si acum vine curierul cu ramburs 110 lei.. Stiam ca transportul este gratis

8. #1248 SP
    Member Bogditza's Avatar
    La minim 200 ron este gratis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. #1249 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    au schimbat marja de pret pentru care au livrare gratuita, acum este 150lei parca, insa nu ar trebui sa ti-o impute daca tu pe factura online ai total general cu transport inclus 99 lei.

10. #1250 SP
    Member freezy's Avatar
    Eu am comandat in valoare de 1300 lei si tot mi-a pus taxa de transport 10 lei.

Sent from my iPad using Tapatalk

11. #1251 SP
    Member b615dub's Avatar
    Ba da stiu ca am vazut cu ochii mei cand am comandat ca scria transport gratuit la comenzi pe 89 lei

12. #1252 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Si inca scrie pe site la sectiunea "Cum cumpar". Daca si astia au crescut limita de transport gratuit... it sucks.

13. #1253 SP
    Member freezy's Avatar
    Asa e, scrie si pe site, ce e peste 89,90 e gratuit.
    Am mai avut comenzi la ei si ce a fost peste suma respectiva a fost cu transport gratuit, acum nu stiu ce s-a intamplat.
    Eu le-am trimis un mail in care le-am cerut sa ma lamureasca si am primit raspuns ca urmeaza sa se ocupe de problema mea, pana acum niciun raspuns concret.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #1254 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Mda, scuze am vazut la alt comerciant ca s-a schimbat, my bad, inseamna ca a fost eroare la ei.

15. #1255 SP
    Member freezy's Avatar
    Revin cu un update: am primit un al doilea mail in care mi-au spus ca le pare rau si ca a fost o eroare in sistem si s-a perceput taxa de transport gresit iar pentru asta mi-au dat un cod de voucher in valoare de 10 lei pe care il pot folosi pana la 31 decembrie.

Sent from my iPad using Tapatalk

16. #1256 SP
    Member b615dub's Avatar
    Wow super, nu pot sa cred cand de nesimptiti pot fi. Au zis ca poate omul nu vede si pentru 10 lei nu trece cu vederea

17. #1257 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu am facut doua comenzi individuale, una de 35 de lei (cablu usb), si alta 25 (adaptor card sdhc) si transportul a fost zero lei.

18. #1258 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Mie nu mi-au perceput taxa de transport pentru o comandă în cuantum de 15,9 lei. Aici depinde şi ce noroc ai. (e ceva random)

19. #1259 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu cred ca gresit cineva ceva si cere transport peste 89,9 si nu sub

20. #1260 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Altex a inceput sa trolleze lumea. Mail-uri primite acum putin timp de la Altex privind produse pre-comandate si primite de mult:

"Salut xxx,
    Data de lansare pentru produsul Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 a fost decalat pana la 2015-10-07 00:00:00.
    Ne cerem scuze pentru neplaceri!
    Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la tel: 021 9196 sau direct, prin formularul de contact disponibil pe site.
    Iti multumim!"

"Salut xxx,
    Data de lansare pentru produsul The Witcher 3 - Wild Hunt Hearts of Stone Expansion Pack PS4 a fost decalat pana la 2015-10-13 00:00:00.
    Ne cerem scuze pentru neplaceri!
    Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la tel: 021 9196 sau direct, prin formularul de contact disponibil pe site.
    Iti multumim!"

Cred ca s-au saturat sistemele lor de atata Black Friday si au inceput sa o ia razna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 296 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 163 ... LastLast