Da. Am primit eu mail de confirmare si la precomanda si ca le-a intrat in stoc.
probabil pana la final de luna. Sfatul meu ar fi sa-l iei acum. Sau daca chiar tii la bani, poti sa mai mai astepti si sa-l iei 2nd hand la 100 RON de pe forum sau olx.
Ehh , am trecut si eu prin pre comanda , la GTA V . Comandat pe 14 aprilie si venit pe 16. A fost totul ok .
Duminica am hotarat sa imi cumpar niste componente ptr PC (PC nou) si de duminica pana acum 2 dintre produse au disparut din stoc, iar acum mai fac o comanda, ca sa vina 2 , iar pe una din ele o voi accepta.
Aici ce sa mai ceri ? Am sunat la relatii clienti dar n-ai ce face, adica serios, ei nu pot face mai mult decat a iti da o informatie pe unde e coletul . La mine componentele sunt 50% ca vin 50% ca nu vin .
P.S: Faceti cat mai repede comenzi / s a m d , mi-a spus unul de la relatii ca anul trecut au fost probleme mari la altex, pana in februrarie a dus "Black friday" la livrari. Nu va imaginati ca nr. afisat va merge de black friday. Multa bafta![]()
mdea. eu vreau sa iau Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition PS4 care e la 244,93 Lei si de fiecare data imi da A aparut o eroare în timp ce procesam comanda. Incercati mai tarziu.
Am o ora de cand tot incerc
A comandat cineva MK X de MG? In factura imi apare 99 lei si acum vine curierul cu ramburs 110 lei.. Stiam ca transportul este gratis
au schimbat marja de pret pentru care au livrare gratuita, acum este 150lei parca, insa nu ar trebui sa ti-o impute daca tu pe factura online ai total general cu transport inclus 99 lei.
Eu am comandat in valoare de 1300 lei si tot mi-a pus taxa de transport 10 lei.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ba da stiu ca am vazut cu ochii mei cand am comandat ca scria transport gratuit la comenzi pe 89 lei
Si inca scrie pe site la sectiunea "Cum cumpar". Daca si astia au crescut limita de transport gratuit... it sucks.
Asa e, scrie si pe site, ce e peste 89,90 e gratuit.
Am mai avut comenzi la ei si ce a fost peste suma respectiva a fost cu transport gratuit, acum nu stiu ce s-a intamplat.
Eu le-am trimis un mail in care le-am cerut sa ma lamureasca si am primit raspuns ca urmeaza sa se ocupe de problema mea, pana acum niciun raspuns concret.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mda, scuze am vazut la alt comerciant ca s-a schimbat, my bad, inseamna ca a fost eroare la ei.
Revin cu un update: am primit un al doilea mail in care mi-au spus ca le pare rau si ca a fost o eroare in sistem si s-a perceput taxa de transport gresit iar pentru asta mi-au dat un cod de voucher in valoare de 10 lei pe care il pot folosi pana la 31 decembrie.
Sent from my iPad using Tapatalk
Wow super, nu pot sa cred cand de nesimptiti pot fi. Au zis ca poate omul nu vede si pentru 10 lei nu trece cu vederea![]()
Eu am facut doua comenzi individuale, una de 35 de lei (cablu usb), si alta 25 (adaptor card sdhc) si transportul a fost zero lei.
Mie nu mi-au perceput taxa de transport pentru o comandă în cuantum de 15,9 lei. Aici depinde şi ce noroc ai. (e ceva random)
Altex a inceput sa trolleze lumea. Mail-uri primite acum putin timp de la Altex privind produse pre-comandate si primite de mult:
"Salut xxx,
Data de lansare pentru produsul Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 a fost decalat pana la 2015-10-07 00:00:00.
Ne cerem scuze pentru neplaceri!
Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la tel: 021 9196 sau direct, prin formularul de contact disponibil pe site.
Iti multumim!"
"Salut xxx,
Data de lansare pentru produsul The Witcher 3 - Wild Hunt Hearts of Stone Expansion Pack PS4 a fost decalat pana la 2015-10-13 00:00:00.
Ne cerem scuze pentru neplaceri!
Pentru informatii suplimentare ne poti contacta la tel: 021 9196 sau direct, prin formularul de contact disponibil pe site.
Iti multumim!"
Cred ca s-au saturat sistemele lor de atata Black Friday si au inceput sa o ia razna.
Bookmarks