Da, intamplarea face sa fie cam aceleasi zileI-am cautat vineri, era tarziu si nu am dat de ei, luni am vorbit si le-am atasat pozele cu TV ul, parca pe miercuri (nu sunt din Bucuresti, deci curierii ajung ca si cum ar merge pe jos) deja s-a rezolvat.
Nu-i rau, incep sa se organizeze si ei.
Totusi mi se pare culmea de repede in cazul meu, nici eu nu stau in Bucuresti, de obicei comenzile ajung in 2-3 zile in cazul meu.
---------- Post added 06-04-2016 at 16:51 ----------
Mda, nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva..![]()
Daca iti retragi sesizarea mai mult ii incurajezi.
Vreti servicii de calitate? Taxatii la orice greseala.
Pai daca s-a rezolvat amiabil ce mai e de cerut prin reclamatie? Omul a obtinut ce voia si e ok sa retraga reclamatia. Daca nu se conformau da era normal amenda.
Sent from my iPad using Tapatalk
Din punctul meu de vedere era normal sa nu se ajunga la reclamatii. Am ajuns sa facem reclamatii in speranta ca vom fi bagati in seama?
Si asta e adevarat insa in acest moment nu mai pot face nimic cei de la ANPC.
Sent from my iPad using Tapatalk
Nu ai ce face. In sesizare trebuie sa bifezi (/sau nu) "S-a incercat rezolvarea / remedierea amiabila a situatiei".
In momentul in care ei ti-au trimis alta tastatura fara ca tu macar sa platesti transportul pentru retur, nu poti sa spui ca nu esti multumit. Nu ii incurajezi cu nimic..
Cum adica sa fii multumit ca nu iti cer bani pentru retur? Daca erai tu de vina ca nu iti placea produsul pot intelege. Insa ei o comit trimitand un produs folosit si sa fii tu multumit ca nu ai platit transportul pentru retur.
In mod normal conditiile de retur sunt urmatoarele: Cumparatorul plateste initial curierul spre depozitul lor apoi in 15 zile iti dau un raspuns.. fie banii inapoi + transportul ala pe care l-ai platit initial, fie platesti transportul pentru a primi acelasi produs pe care l-ai trimis. Cel putin din cate am citit eu, poate gresesc.
Stiti cumva daca maine magazinele altex sunt deschise sau daca au un program special ?
Paste Fericit![]()
Maine (de Paste) este inchis peste tot (magazinele/supermagazine obisnuite). Poate molurile (care au si magazine Altex/MG) sa fie deschise.
In Bucuresti: AFI Palace Cotroceni si Plaza Mall sunt deschise de la ora 14:00, implicit si Altex.
Eu am primit doar un mail în care zice ca s-a înregistrat comanda.
Oricum înainte de lansare cu câteva zile primești mail în care te întreabă dacă mai dorești precomanda.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Pfff...parca vad ca iar o primesc primii cei care fac precomanda zilele astea si de noi uita...
Bookmarks