Nu mai platiti mai copii in avans cand comandati din Romania. Imi permit sa dau banii in avans la bisnitari independenti pe ebay, dar la un magazin inregistrat la noi risti sa ramai cu ochii in soare.
Nu mai platiti mai copii in avans cand comandati din Romania. Imi permit sa dau banii in avans la bisnitari independenti pe ebay, dar la un magazin inregistrat la noi risti sa ramai cu ochii in soare.
Neah, nu ramai cu ochii in soare. In caz ca nu rezolvi cu anpc si/sau te grabesti, mergi frumos la banca si faci un chargeback. La ce penalitati au comerciantii la chargeback, o sa devina brusc mai rapizi in a-ti returna banii.
Din pacate nu iti returneaza nicio diferenta. Am luat eu un frigider de la ei si apoi l-am gasit in alta parte. Diferenta era de vreo 600 ron. Am sunat cateva zile la rand, am vorbit cu toti idiotii de acolo, dar toti se faceau ca nu stiau ce sa faca. Ba nu le merge site-ul, ba una, ba alta. Pana la urma nu mi-au dat nimic. E un mare bull****. Probabil iti returneaza diferente de 3-4 lei, dar daca e vorba de diferente mari se fac ca nu inteleg despre ce e vorba.
LE: Razvan, daca nu treceam prin asta, nu povesteam. Ti-am zis, daca e vorba de sume mici, iti returneaza de 2x diferenta, dar daca e vorba de sume mari se fac ca nu inteleg. Doar nu suntem copiii sa ne contrazicem cu "e adevarat, nu e adevarat, tatal meu il bate pe tatal tau, bruzli il bate pe vandamme". Ce naiba.
Nu e adevarat. Eu mi-am cumparat un router de la ei, iar dupa vreo ora l-am gasit la eMag cu app 70 ron mai ieftin asa ca l-am luat si de acolo si am facut 2 sesizari la Altex. 1 de anulare comanda (nu am platit in avans, urma sa platesc la primire, logic) si una de 2x diferenta (cu conditia ca la eMag sa ramana pretu asta 3 zile parca) si mi-au dat aceasta suma sub forma unui voucher (app 150 ron), DUPA acele 3 zile, in care au verificat si ei.
Problema e ca acel voucher poate fi folosit doar la ei (logic) si ca are data de expirare. Dar a reusit fratele meu sa se bucure de banuti, deci no biggie![]()
Observ ca a disparut optiunea de rezerva/ridica din magazin. In 2016 in loc sa apara optiuni mai multe de cumparare, cele existente dispar. Bravo.
cand sunt campanii mari, acea optiune e scoasa, cred ca pt a tine mai bine sub control stovul
In secolul 21, anul 2016 ar trebui la cate milioane de euro fac anual sa investeasca in solutii de a satisface clientii pt. ca surpriza clientii sunt exact business-ul. Vad ca in Romania inca nu e inteles pe deplin acest lucru...e absurd sa iti dispara optiuni de cumparare pentru ca tu ca firma nu ai ,,uneltele" necesare de monitorizare si administrare a stocurilor. Adica sunt magazine mult mai mari si cu mai multe sucursale ca de ex Best Buy din SUA si culmea ei pot gestiona stocuri si pot administra de o asa maniera incat clientul sa vina si sa plece multumit.
Daca Altex/MG nu ar fi demonstrat incompetenta de nenumarate ori, nu as avea problema sa comand online de la ei. Insa stiu sigur ca rezolv mai repede cumpararea unui produs daca fac rezervare in magazin si il ridic de acolo.
Tocmai am cumparat un Hitman CE de la MG Feeria. Era ultimul. Mai aveau 5 de Xbox One. Au si 5-6 Division pentru ambele console.
Eu am reusit sa prind o editie sleeper agent ps4 pe altex. Am primit si mail de confirmare...acum astept sa vad daca imi livreaza ceva. Stie cineva cam in cat timp se face livrarea? Banuiesc ca o sa dureze cateva zile bune...
Bookmarks