De ce nu apare L.A. Noire si in magazinele fizice? E deja de 2-3 saptamani lansat si inca e la "exclusiv online".
De ce nu apare L.A. Noire si in magazinele fizice? E deja de 2-3 saptamani lansat si inca e la "exclusiv online".
Am facut o cerere de retur pt un monitor samsung pe data de 23 noiembrie care a fost acceptata la o ora dupa ce am facut cererea. Nici pana in prezent nimeni nu a venit sa il ridice. Ce d zeu fac astia de la altex cu al lor nemo express??!!
Salut. Nu trebuie sa platesti transportul.
LA Noire este doar in cateva magazine in momentul de fata: Media Galaxy Bucuresti Feeria, Altex Bucuresti Afi Cotroceni si Altex Bucuresti Obor.
Sunt cazuri in care alocarea de stoc nu este suficient de mare pentru a face si distributie in magazine, din acest motiv unele produse sunt cu status exclusiv online.
@MediaGalaxy , exista sanse sa vedem in curand in magazine Xbox One X ? nu am incredere in curierii din Romania .
Salut! O intrebare pentru media galaxy, pentru ca vad ca sunt amabili si chiar urmaresc ce se scrie pe aici:
Mai aduceti pana la craciun, Horizon Zero Dawn Complete Edition? Aseara am vrut sa-mi comand unul si cand ma uit, lipsa stoc!![]()
problema e ca nu sunt din Bucuresti
vad ca apare stoc epuizat , atat pe Altex cat si pe Media Galaxy.
@MediaGalaxy , aveti idee cand mai primiti in stoc?
Salut! Avem marfa pe Horizon Zero Dawn Complete Edition, doar ca s-a realocat stocul din depozit pe magazine, inclusiv in cele care se sincronizeaza cu cele doua site-uri. In cateva zile ar trebui sa reapara in stoc pe site.
Ar trebui sa ne soseasca in curand o transa noua de Xbox One X. Cantitatea nu este foarte mare totusi.
@Media Galaxy mai aduceti Yakuza 0 PS4?
Bookmarks