MG, mai aduceti Watch Dogs 2 Standard Edition pentru PS4?
Ceva informatii in legatura cu Far Cry 3 Classic Edition pentru PS4 , o sa va aprovizionati? Se lanseaza pe 26 iunie.
MG, mai aduceti Watch Dogs 2 Standard Edition pentru PS4?
Ceva informatii in legatura cu Far Cry 3 Classic Edition pentru PS4 , o sa va aprovizionati? Se lanseaza pe 26 iunie.
TVA-ul inapoi sub forma de voucher care poate fi folosit la cumparaturi de minim 1500 de lei din categoria "Banane". Paste fericit!![]()
daca dau precomanda la God Of War o sa fie livrat de curier pe 20? sau pe 20 doar incep livrarea si ajunge saptamana urmatoare? 23+, curierul livreaza sambata?
Salutare. Noi vom procesam toate precomenzile si o sa le expediem cu o zi inainte astfel incat sa ajunga la voi in ziua lansarii.
E prima mea pre-comanda data la un joc, nu o dati in bara.
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Salut.Stie cineva cum pot anula o precomanda altex(GOW).Am precomandat de 3 ori fara sa vreau.Am mailuri cu bonus codes, fara nr. de comanda. Ms.
Se stie ceva despre comenzile Collectors Edition la God of War (2018)? Ba apar pe site, ba dispar sub statusul de Stoc Epuizat sau Indisponibil. Cei care am reușit să plasăm comanda, oare ne va fi livrata? Măcar luna asta, că pe 20 Aprilie sigur nu vin. Mulțumesc!
No worries. Depunem toate eforturile necesare astfel incat sa ajunga la timp.
In functie de site-ul unde ai plasat comanda, ai doua formulare. Selectezi Magazinul Online Altex/Media Galaxy > Solicitare > Comanda > Anulare comanda
https://altex.ro/contacts/
https://mediagalaxy.ro/contacts/
Salut! Noi am dezactivat editia de colectie de pe site acum ceva timp cand s-a epuizat alocarea de stoc prin precomenzi si nu vreau sa se considere ca o exceptie de la regula sa nu fie livrata in ziua lansarii.
Crede-ma ca ne pasa. Tot ce tine de noi pregatim din timp, dar mai sunt factori externi pe care nu ii putem controla.
Dar de ce nu puteti trimite coletele cu 2 zile inainte? Nu ca sa ajunga mai devreme cu o zi la noi si sa ne facem de cap cu jocul, dar ca sa evitati incompetenta curierilor, care mai "uita" un colet in masina pentru ziua urmatoare sau care efectiv nu le ridica din depozit sau nu au timp sa livreze tot ce au in masina?
Din pacate am semnat si un document fata de SONY unde ne asumam obligatia sa respectam street date-ul. Ei pot sa vada activarile pentru God of War.
Asta e de inteles si intr-o lume perfecta, curierii livreaza oriunde in tara in 24h, dar ce faceti in cazurile in care nu o fac? Cat credeti ca va ajuta scuzele catre clientii platitori?
^Nu prea au ce face daca toate firmele de curierat sunt neserioase. Mie cel putin toate firmele mari mi-au dat teapa cel putin o data.
Problema e ca pana si curierul Altex/MG din Bucuresti intarzie uneori livrarile.![]()
Ce pot sa fac daca codul pe care l-am primit la precomanda pentru God of War e invalid ? Am incercat sa ii dau redeem imediat cum l-am primit, deci nu cred ca a fost trimis acelasi cod altcuiva din greseala, ci mai degraba e invalid de cum a fost trimis.
Bookmarks