Media Galaxy voucherele cele de 70 ron cand le primim ca din octombrie a trecut ceva timp asa ca idee![]()
Media Galaxy voucherele cele de 70 ron cand le primim ca din octombrie a trecut ceva timp asa ca idee![]()
Ca idee, ar trebui sa faceti un sistem in care sa anuntati oamenii inainte sa plaseze o comanda, ca exista un termen de livrarea imens! Astfel, clientii ar avea posibilitatea sa aleaga daca sa mai cumpere de la voi!
Si cum la Altex este de fapt Black Month, prin ianuarie exista o sansa sa fie onorate comenzile.
Lasa-mi te rog numarul comenzii.
Salut. In mod normal termenul de livrare apare in mail-ul de tranzactionare si mai este afisat in sectiunea de termeni si conditii livrare (aici). No worries, nu se va ajunge in ianuarie cu livrarea comenzilor.![]()
Termenul de livrare este trecut in email-ul primit, insa, numai dupa comanda si plata! Nu esti anuntat inainte, cum ar fi normal.
Am o comanda facuta la un magazin nemtesc, in ziua de 15 noiembrie. Astia stiu sa specifice in pasii necesari pt comanda, termenul estimativ de livrare. Si culmea, maine am fost anuntat ca o sa primesc coletul. De la aproape 1500 km distanta!
In fine, tu nu ai nicio vina, esti angajat Altex (cu sarcina in fisa de post sau pro bono), iti inteleg inversunarea cu care le tot gasesti scuze.
O seara buna
media galaxy .....voucherul acela de 50 ron pentru plata ...mastercad/mestro ...sunt in neant sau le primim de mos nicolae?
Sent from my SM-T815 using Tapatalk
Daca citeai regulamentul, poate intelegeai cum sta treaba cu voucherele acelea, dar de ce sa ne obosim...
https://altex.ro/regulament-plateste...her-cadou/pag/
Il vei primi pe 11 decembrie.
Ce-i drept, era mai intuitiv sa puna un mic disclaimer pe pagina principala a promotiei, unde sa scrie cele doua date de primire a voucherului. Altfel, trebuie sa stea omul sa scormoneasca prin toti termenii si conditiile.
ca sa ne intelegem - aceeasi promotieacum este picata pagina cu Regulamentul de la MediaGalaxy .
Nu este vorba de inversunare aici, dar iti inteleg punctul de vedere si ai dreptate. Am transmis si eu deja aceasta informatie mai departe.
Pe data de 4 decembrie urmeaza sa primim livrarea de la furnizorul oficial cu toate editiile care apar acum pe site.![]()
Am si eu o dilema generala legata de comenzile online. Din ce moment incepe garantia unui produs comandat online? Din momentul in care am facut comanda sau din momentul in care l-am primit? In alta ordine de idei sa presupunem ca am o comanda si awb-ul curierului imi zice ca este de cateva zile in tranzit. Daca comanda asta intarzie mai mult de 14 zile, inseamna ca mi-am pierdut dreptul de a o returna fara motiv? sau daca curierul (ipotetic vorbind) intarzie 2 ani, inseamna ca primesc un produs cu garantia expirata?Intreb pentru ca am observat ca factura fiscala inregistreaza data comenzii nu a livrarii.
Nu ai cum. Am facut comanda luni si tot luni am incercat sa anulez. Am sunat la ei, am apasat tasta 1 si am inchis dupa 18 minute de asteptare. Am sunat din nou, am apasat 2 si a raspuns cineva dupa 15 min de asteptare care cand a auzit ce vreau sa fac, mi-a zis sa astept sa ma transfere la colegii de la tasta 1, fara sa aibe rabdare sa-i spun ca deja am sunat acolo si nu raspunde nimeni. Asa ca am pierdut alte 13 min in asteptare la transfer si am inchis.
Am facut sesizare pe site, ca sa anuleze comanda si mi-au raspuns a doua zi ca nu se poate anula, dar ca-mi recomanda sa refuz coletul la livrare...
Eu oricum avusesem drum tot luni in magazin si mi-am luat ce-mi comandasem...
Prima si ultima , comanda online facuta la Altex. Am o comanda plasata , din 16.11.2018 - status comanda confirmata integral.Cat sa mai astept , pana dupa sarbatori .!!? Cand vine , curieru nici nu mai iau produsu.
Bookmarks