Asta cu continuatul garantiei am patit si eu si m-am si certat cu ei si n-am rezolvat nimic. Pentru ca asa sunt "indicatiile venite de sus". Desi e clar bull****, pentru ca e produs nou, garantie noua.
Asta cu continuatul garantiei am patit si eu si m-am si certat cu ei si n-am rezolvat nimic. Pentru ca asa sunt "indicatiile venite de sus". Desi e clar bull****, pentru ca e produs nou, garantie noua.
Man, am avut discuția asta cu cineva de la Flanco. M-am dus personal la cei de la ANPC și mi-au spus exact ce știam și eu, garanție noua. Cu Flanco am rezolvat după ce au primit avertisment. Mă seacă fazele astea, am ajuns să mă duc cu teama în magazin, teamă că o să-mi strice ziua cu explicații pe care nu trebuie sa le ofer eu. In fine, cu timpul știu sigur că se deșteaptă lumea.
Tin minte 2 faze. E posibil sa mai fie si sa nu le mai tin minte.
In urma cu cativa ani, pentru un router. Magazinu parca era cel din magazinul Obor.
Si am mai patit odata acum multi ani pentru un X360 in Mall Vitan.
Începuse să se stingă singură, după nici un an de când am cumpărat-o. Probabil sursa era de vină
Au inceput sa bage PS4 Pro pe Altex/ Media Galaxy. Dar vad ca au mai adaugat + 100 Ron. Acum e 1899. Dubios, in 2016 cand am cumparat-o eu, era 1799. Poate a mai crescut Euro si deasta![]()
400€ × 4.75(curs BNR) = 1900 Daca euro o să ajungă la 5 lei, normal că o sa crească și prețul, in lei.
Exact ceva de genul asta am intrebat si eu recent:
http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1446087
Probabil ca e euro, e bine ca au fost marite pensiile si salariile (la stat, fireste, ca in privat multi n-au vazut un ban in plus).
Insa oricum e cam dubioasa treaba, mai demult o revizie noua era acompaniata si de o reducere de pret. Pentru ca ai practic acelasi hardware, dar fabricat mai tarziu, deci costa mai putin. Vezi PS3 slim si super slim, au fost revizii noi si pretul a fost scazut tot timpul.
Acum nu, creste pretul. Deh, duduie economia, lumea cumpara. Sincer, de-abia astept o noua "criza", toata lumea mareste preturile, vezi Intel, Nvidia, Samsung, vad ca si Sony. Noile procesoare, placi video, telefoane, console, toate sunt tot mai scumpe. Scaderi vad doar la SSD-uri si memorii, dar la cat de umflate au fost preturile e cumva normal si chiar si la astea ma astept ca in curand iar sa explodeze.
^Compari mere cu pere. PS4 slim e mai ieftin decat PS4.
In rest, tehnologia evolueaza, inflatia creste, e normal sa creasca si preturile.
Nu compar deloc mere cu pere. Exact cum PS4 slim e mai ieftin ca PS4 fat, la fel ar trebui si PS4 G-Chasis ar trebui sa fie mai ieftin fata de PS4 Pro "First Version". Pentru ca e acelasi hardware cu tehnologie mai recenta. Inflatia a crescut cam tot timpul, asta nu e o scuza sa cresti preturile, exact cum ai zis si tu, cum de PS4 Slim e posibil sa fie mai ieftin fata de PS4 fat? Acolo nu se aplica inflatia.
E alt mecanism aici, cerere si oferta, lumea cumpara disperata, normal ca si preturile sa creasca.
^PS3 fat versiunea 2.0 nu a fost mai ieftin decat PS3 fat 1.0 (nu mai stiu cum se numeau). Slim e o revizie majora, dar ultima versiune de Pro e una minora (e.g. de la v2 la v3, nu Pro Slim).
Oricum e irelevant, putea sa coste si $1 sa il fabrice. Daca oamenii cumpara la $400, te astepti sa il vanda la mai putin? Iti spuneam doar ca asa se intampla dintotdeauna.![]()
Da, n-ai vazut un ban in plus pe cartea de munca, dar poate ai vazut la negru. Multi privati se plang, dar poate platesc acele mariri la negru.
---------- Post added 05-03-2019 at 08:02 ----------
Pai daca a crescut nivelul de trai in Romania? Ce mai sunt 400 euro in ziua de azi? Bani de seminte.
O sa aduceti Dualshock 4 Alpine Green?
https://blog.eu.playstation.com/2019...n-dualshock-4/
Multumesc
Bookmarks