@Altex-Media Galaxy, se stie cumva daca or sa mai fie console PS5 pentru precomanda ? Multumesc
@Altex-Media Galaxy.Precomenzile de PS5 din data de 17 Septembrie vor ajunge la noi pe 19 Noiembrie?
Pentru cei care care au mai intrebat de aplicatie Altex, am gasit ceva interesant: https://www.reddit.com/r/Romania/com...a_o_aplicatie/ .
Aceasta aplicatie nu e oficiala, nu e recomandat sa o folositi.
Salut,ceva noutati legate de PS5?Daca pana in 19 o sa mai fie pe stoc pentru pre order pana in 19 noiembrie?
Aveti vreo estimare pentru rtx 3080? Sunt doar 2 modele listate, dar nici ele nu sunt in stoc (cea ce nu este o surpriza oricum, sunt probleme cu stocul peste tot). Sunt sanse sa primiti o alocare initiala de la EVGA?
Salut, in legatura cu precomanda de la Cyberpunk 2077, steelbookul acela, care vine cu precomanda, este acela din poza de mai jos din pagina produsului sau vine aleatoriu (am vazut ca sunt mai multe editii si nu este clar)
Am comandat un joc resigilat la un pret mai mic si l-am primit nou, cu sigiliul de la Sony. Oare asta e revansa pentru cand am comandat un laptop nou si l-am primit resigilat?![]()
Wow. Nu stiam ca exista resigilate si la jocuri. Oare pot comanda ceva gen Fast and Furious care are cam 5h, il joc si a doua zi fac cerere de retur?
Sau cum ajung astea la resigilate?
Nu am idee cum ajung sa vanda jocuri resigilate, poate ne lamureste @Altex-MediaGalaxy. Daca te uiti pe site-ul lor au si filtru pentru jocuri resigilate.
De exemplu, poti lua God of War cu 5 pixeli defecti si economisesti 15 lei.
Bookmarks