Mai sunt sanse sa aduceti stoc la rtx 3080 anul acesta? Ne poti da un heads-up daca apar informatii?![]()
Mai sunt sanse sa aduceti stoc la rtx 3080 anul acesta? Ne poti da un heads-up daca apar informatii?![]()
În UK făcut restock ShopTo și Argos s-au vândut instant, atât Argos și Shopto au anunțat ca nu vor mai primi stocuri anul acesta așa că să nu vă faceți speranțe prea mari.
@ATX-MG: In legatura cu PS5, Statusul comenzii pe site urmeaza sa fie updatat ulterior?
La telefon, operatorul a spus ca o sa schimbe statusul inapoi in Pre-Comanda. Momentan apare tot Anulata.
Eu banuiesc ca au facut intai o lista dar ma asteptam sa faca si update.
Pai au zis ca trimit mail cu link pt plată. Poate după aia se schimbă si statusul pe site.
Pana luni o sa vina si linkul de plata. Rabdarea e o virtute.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@ATX-MG ne poti confirma daca a ajuns cumva stocul Cyberpunk 2077 Collector in depozit? Se pot onora precomenzile? (no offense, in strainatate au fost multe anulari din cauza distribuitorului)
Salut!
Vreo veste sau zvon nou legat de o perioada in care am putea sa gasim Xbox Series X?
Am vazut ca Series S ati avut mult timp si inca mai aveti in anumite magazine.
Salut! Din pacate nu avem vesti cu privire la Xbox Series X. Furnizorul nu are inca stoc disponibil sau o data de aprovizionare.
@ATX-MG oare știi cumva daca mai primiti căștile de la Sony PS5 Pulse 3D?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Oare in legatura cu statia de incarcare se stie ceva? Am sunat la Altex si mi-a raspuns o doamna care mi-a zis ca la inceputul saptamanii va fi pe stoc, in schimb castile nu vor fi pe stoc deloc anul acesta mi-a zis. Se stie ceva daca cumva va fi zilele astea?
Interesanti oamenii de la Altex, a vrut prietena mea sa imi faca o surpriza si mi-a comandat de la Altex jocul :Spider-man Miles Morales Ultimate Edition. Comanda fiind ajunsa, parca am fost inspirat sa nu astept pana la Craciun, deschid coletul de fata cu ea si observ ca primesc jocul in varianta normala (care e si mai ieftin si nici nu contine remasterul jocului original).
Adica astia chiar nu verifica/scaneaza inainte de a trimite o comanda prin curier ? Pe langa asta, pentru a rezolva problema sunt nevoit sa stau 40 de min in telefon pentru a lua legatura cu un agent sa imi zica sa fac retur si sa precizez in cererea de retur ca vreau produsul corect, iar mai apoi sa imi zica ca tot returul si primirea produsului poate dura pana la 7 zile lucratoare.
Adica pe bune frate? E dezamagitor ca pentru ei toate chestiile astea vor fi vazute ca niste formalitati basic dar eu trebuie sa astept 10 zile pentru un produs ( 3 cat am asteptat plus inca posibil 7 pana primesc jocul corect).
Si nu, nu preferam varianta digitala intrucat imi place sa colectionez jocurile.
au ajuns in stoc Cyberpunk 2077 CE? vad ca de la jrc au ajuns deja diskuri la clienti cu precomenzi. Daca nu a ajuns pana azi la voi e clar ca in 10 nu cei din tara nu il primim![]()
Salut! Casti nu vom mai primi in clipa de fata.
Salut! Urmeaza sa primim o cantitate limitata pentru charging dock.
Salut! Lasa-mi te rog un PM cu numarul tichetului pentru a-l da mai departe spre urgentare.
Salut! Da, marfa a ajuns in depozit. In seara asta urmeaza sa confirmam precomenzile si maine sa le pregatim pentru expediere. Noi am semnat un NDA in ceea ce priveste data de lansare si jocul nu poate sa ajunga la client mai devreme de 10.12. De asemenea, editiile livrate de JRC sunt in ceha.![]()
Te rog sa ne anunti cand aflii daca veti avea in stoc si versiunea PC la Cyberpunk Collector's. Multumesc!
Bookmarks