salut , Xbox Wireless Controller – Forza Horizon 5 Limited Edition ? aduceti?
cand vine vorba de Xbox sansele sunt tot timpul mai mari la gamers.ro care sunt site satelit din Ungaria. Pretul e un pic mai mare uneori dar o sa gasesti cam tot ce vrei cand vine de la Microsoft si e pt Xbox.
Nu e vina altex dar pt microsoft Ro nu exista cand vine vorba de Xbox
Oare Nintendo Switch OLED cand o sa mai aduceti pe stoc? Exista o metoda prin care sa fiu notificat? Multumesc!
Pt a trimite un produs in garanție trebuie sa ma deplasez sa-l predau in magazin? Nu se poate prin curier? Pe site-ul Altex scrie doar ca poti sa-l aduci in orice magazin.
La Altex merge la telefon, vine curier, așa am procedat pentru consola PS5 și n-am plătit nimic pentru ridicare și livrare
Salutare ! vreau sa comand Chorus PS5 : JOCPS5CHORUS , se lanseaza maine . Ajunge...saptamana viioare, nu?dar... daca il comand cu livrare in magazin?
ATX-MG
Elden Rimg Premium Collector's Edition oare o sa il primiti la precomanda sau Stalker Heart Of Chernobyl Collector's Edition?
Am vorbit cu un angajat din MG și spunea că o să primească în curând Nintendo Switch OLED, dar pe când să îi dau entuziasmat nr. de tel. ca să fiu anunțat, mi-a spus că de fapt e bundle cu Animal Crossing la 2499 lei.
Pe lângă că am jocul deja, nu mi se pare normal să îți bage pe gât bundle la un preț care nu se justifică. E scalping într-un mod mai oficial aș zice.
Desigur m-a luat cu frumosul că "ai putea să măriți jocul pe olx" etc. Dar hai să fim serioși, nu dă nimeni 500 lei pe un joc.
Dacă pun un joc în budle la OLED puteau să pună Metroid Dread care aparent e recomandat pe OLED.
Salut ATX-MG,
Am un controller de PS5 luat de la MG Megamall in Iulie 2021, observ ca durata de viata a bateriei a scazut dramatic, undeva la 2 ore. Se poate rezolva pe garantie?
E o problema de soft la sony, iti arata ca e controllerul gol dar poti juca cu el in continuare. Am patit sa joc si 5-6 ore cu el din momentul in care imi dadea notificarea ca bateria e aproape goala. Daca totusi nu tine mai mult de 2 ore, e clar problema la el
Marlanie romaneasca curata la faza cu Nintendo, ce sa zic.
Aveti idee cand mai aduc SX la Altex?
Bookmarks