^ acum vei avea si tu un vinyl, o mapa una alta nu vine chiar asa gol![]()
Salut @ATX-MG! Stii cumva daca va mai reveni pe stoc Controller Wireless PlayStation 5 DualSense, Galactic Purple? Multumesc![]()
Salut! Astazi confirmam precomenzile si le predam la curier.
De asemenea, am activat la precomanda Consola PS5 + Joc FIFA 23.
https://altex.ro/consola-playstation...CNSPS51TBBF23/
Last, but not least. Vom avea si un eveniment de lansare pentru FIFA 23, maine, de la ora 17:30, la magazinul Altex Orhideea. O sa fiu si eu pe acolo, daca vreti sa stam de vorba.
https://www.facebook.com/events/1510914289411601
---------- Post added 29-09-2022 at 11:22 ----------
Da, o sa ne ajunga in curand o reaprovizionare.
Si despre God of War Ragnarok dualsense edition ? Ceva vesti? Am obs ca pt US si UK au inceput precomzile din 27 sept.
@ATX-MG Salut.Te mai deranjez cu o mica probleme.Nu am primit bonusul de precomanda la FIFA 23.De obicei îl primeam cu o zi doua înainte de lansare pe email.
@ATX-MG Salut,
Ai idee daca pentru GOW Ragnarok Jotnar sau CE, se da si Artbook-ul fizic bonusul pentru preorder, cum e si pentru Standard edition.
Nu stiu daca s-a mai intrebat, daca da, sorry.
Mersi
@ATX-MG Am vrut sa cumpăr GoW Ragnarok Jotnar Edition ultima oara când a fost pe stoc și nu am putut selecta cu ridicare din magazin. În caz ca reapare pe stoc, as vrea sa comand și vreau sa intreb daca se poate modifica ulterior comanda, astfel încât sa ridic produsul din MG Mega Mall.
Mulțumesc!
Salut! Doar Standard Edition vine cu Artbook-ul fizic drept bonus.
Salut!
Salut! Posibil sa mai apara pe stoc dupa lansare, in caz ca mai renunta cineva la precomanda, dar pentru a modifica modalitatea de livrare cu cea de ridicare din magazin, comanda trebuie platita in avans.
De curiozitate, cand ai avut ocazia sa mai comanzi Jotnar Edition, de ce nu ai pus adresa de livrare de acasa/serviciu?
@atx-mg , optiunea de ridicare din magazin e f utila pt unii, chiar daca e gratuit transportul la domiciliu. In cazul meu, nu am un singur loc in care imi desfasor activitatea si nu stiu unde voi fi. Eu sunt dispus sa platesc suplimentar sa ridic ceva de la un punct de colectare, decaf sa port discutii interminabile cu curierii
Am CAS-413820-F3M1W0 - de acum 6 zile. Niciun raspuns in afara de acel acknowledge automat
Multumesc
Bookmarks